ع.ن
عنوان :

چگونگی تشخیص نکروز مفصل ران

متخصص ارتوپدی
سلام.وقت بخیر، من سال 94 به علت تصادف دچار شکستگی گردن فمور و ران شدم و از ایمپلنت دی اچ اس استفاده کردن برام، که بعد از دوسال و نیم بعد بخاطر دردی که پیدا کرده بودم خارج کردن،یکسال از خارج کردن پلاتینم میگذره،مشکلی که دارم درد در کشاله رانم به طوری که زیاد راه میرم خیلی شدید درد میگیره و حتی باعث لنگی هم میشه یا نمیتونم راه برم. میخواستم بدونم چه عکسی برای تشخیص سیاه شدن سر مفصل ران نیاز هست ؟

سلام در قدم اول یه عکس رخ لگن بگیرید وبفرستید برای من

باشه حتما
دکتر من الان چندجا رفتم تعطیل بودن و بیمارستان هم رفتم اما چون بیمارای کرونایی داشتن دیگه نرفتیم برای عکس برداری ، رادیولوژی های شبانه روزی هم تماس گرفتم گفتن پزشک ندارن که دستور عکس رو بنویسند. ایشالا تا چندوقت دیگه بتونم عکس رو بگیرم براتون میفرستم

در خدمتم
اورژانس نیست هر وقت تونستید انجام بدید

🙏