ع.ت
عنوان :

درد قفسه سینه

متخصص داخلی
سلام خسته نباشید 20 ساله هستم
دکتر 2،3 روز پیش همش حس گرفتگی نفس به صورت خفیف داشتم جوری که موقع تنفس عمیق چند تا درمیان هوا قشنگ تا ته ریه من میرفت و خالی میشد
از دیشب یهو موقع نفس عادی کشیدن قفسه سینه من هم یه درد خفیفی میگیره ...
و هیچ گونه علالم دیگه هم ندارم
موقع تنفس عیق و نفس کشیدن حس میکنم درد و سوزش از پایین قفسه سینه من میاد تا بالا.

سلام و درود
به نظر من مشکل شما بیشتر ناشی از استرس و اظطراب است. لطفا نگرانی را از خودتان دور کنید اگر تغییری در علایم ایجاد شد به من اطلاع دهید. می توانید در محیط منزل قدم بزنید. مایعات زیاد بنوشید و نفسهای عمیق بکشید

🙏