B.S
عنوان :

تنگی نفس

فوق تخصص ریه
سلام دکتر روزتون بخیر،دخترم 29 دی ماه انفولانزا گرفت بعد 3 روز چون من همش پیشش میخوابیدم چون تب شدید داشت من ازش گرفتم ولی من تب نکردم ولی لرز شدید داشتم وسرفه های خیلی شدید و استفراغ دکتر بهم فقط کلداکس داد و گفت ابمیوه فراوون بخور تا اینکه سرفه هام بهتر نشد و سخت نفس میکشیدم رفتم دکتر ریه که تست ریه و عکس نوشتن واسم واستون میفرستم،دکتر خلاصه با خوردن شربت و دمنوش اویشن وزنجبیل سرفه هام خیلی کمتر شده و لی هنوز نفسم خوب نشده بخصوص وقتی عصبی میشم، زیاد خمیازه میکشم و یه جورایی حس میکنم باید حتما نفس عمیق بکشم تا ریه هام سبک شه

رادیوگرافی نرمال است و این علامت که میگویید بیشتر اضطرابی است ما در بیماریهای جدی علائم خمیازه نداریم مگر عصبی باشد یا داروهای خواب آور مصرف کرده باشد

ممنون دکتر خوب حالت نفس عمیق کشیدنم هم واسه اعصابه؟من 35 سالمه جز این دارو ها دارهای دیگه ای مصرف نمیکنم و اگه این علائم واسه استرسه دارویی شما پیشنهاد میکنید چون واقعا این نفس تنگیم کلافم کرده
تا یخورده کار میکنم پشت شونم سمت راست تیر میکشه
ویه سوال دیگه امکان داره این حالت واسه معدم باشه؟

آیا دیشب تنگی نفس از خواب بیدار کرد یا نه اگر شب از خواب بیدار کند علامت بدی است
آیا قبلا علامت برگشت اسید معده را داشتید

🙏