h.r
عنوان :

دندان درد

متخصص دندانپزشکی کودکان
سلام وقت بخیر
دندان آسیاب پایین دارم که بعد از عصب کشی دچار کیست شده و موقع جویدن درد زیاد دارد
و یک دندان آسیاب سمت دیر البته بالا به دلیل استفاده فقط از اون سمت موقع جویدن خالی شده و اون هم درد می کنه، در شرایط فعلی و وجود کرونا به نظر شما راه درمان به جز مراجعه حضوری به پزشک هست، ممنون

سلام. اون سمت که دندون تون کیست داره تورم هم دارید؟

خیر

اگر با مسکن آروم میشه ترجیحا استامینوفن هر 8 ساعت مصرف کنید، چون تورم نداره آنتی بیوتیک صلاح نیست مصرف کنید. ولی درنهایت باید به دندانپزشک مراجعه بفرمایید

🙏
تشکر فراوان