م.گ
عنوان :

قرمزی شدید چشم

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ قرنیه سگما ...
با سلام
احتراما این مشکلی که مینویسم مربوط به مادرم با سن 49 است. از برج 9 سال 98 جهت قرمز شدن شدید چشم چپ توام با قی به دکتر مراجعه نمودم. پس از دو هفته از اتمام دارو مانند قبل قرمز میشد. البته سابقه خشکی چشم هم داشتم و در این دوره بیشتر شد. بعد از آن دو مرتبه مراجعه نمودم به متخصص قرینه و داروها رو استفاده کردم. نسخه آخر رو به دلیل بیماری کرونا دو بار تمدید کردم ولی قرمزی چشمم برگشت. عکس چشم و دو نسخه آخر رو ضمیمه میکنم.

با تشکر از شما

با سلام خارش یا درد خم دارد یا خیر چند روز است که دارو قطع شده است

خارش کم دارد ولی درد نه. انگار لایه ای روی چشم است. الان دور سوم استفاده از دارو است. بعد از قرمزی شروع کردن مجدد یک هفته پیش ولی باز ملتهب شد.

فعلا قطره بتامتازون هر 8ساعت و قظره کلوبیوتیک هر 8ساعت بریزند فردا نتیجه را گزارش کنید وشنبه هم میتوانم در مطب ویزیت کنم

خیلی ممنون آقای دکتر. حتماً. نتیجه رو فردا خدمتتون میگم ولی به خاطر اینکه مادر در گروه پر خطر هستند ویزیت نمیتونن بیان.
متشکرم
سلام آقای دکتر شبتون بخیر. التهاب چشم مادر کمتر شده عکسش رو براتون ارسال میکنم. فقط یه مشکلی هم که دارند نصف شب یا صبح که بیدار میشن قبل اینکه اشک مصنوعی بریزن به سختی چشم رو باز میکنن.

سلام درمان خوب جواب داده ودارو ها تکرار شودو از پماد لیپوزیک شبها داخل چشم بگذراد صبح راحت باز میشود

متشکرم. تا چه مدت ادامه بدن دارو را؟
🙏
سلام آقای دکتر وقتتون بخیر. مادر من حدود 11 روز داروهارو استفاده کردند کامل خوب شدن قطع کردند. الان بعد از دو روز چشم ها شروع شده به قرمز شدن
در واقع قطره بتامتازون و کلوبیوتیک را تا بهبودی کامل مصرف کردن ولی اشک مصنوعی و پماد لیپوزیک همچنان استفاده میکنن

با سلام مجدد بتامتازون را شروع وبتدریج قطع کنند واگر بهبودی حاصل نشد ودد تهران هستید ب خ مطب مراجعه نمایید

متشکرم چشم حتما. منظورتون به تدریج تا چه مدت هست؟