s.s
عنوان :

درد قفسه سینه و دست چپ

فوق تخصص جراحی قلب و عروق
جناب آقای دکتر سلام وقتتون به خیر ببخشید بد موقع مزاحم شدم
من یک خانوم 25 ساله هستم ،
من درد در قسمت جناغ سینه به سمت سینه چپ و دست چپ تا بازو به همراه یک فشار دارم که از حدود 3 هفته پیش هست که گاهی کم و گاهی زیاد میشه و گاهی هم رفع میشه و نزدیک به دو هفته هست که شدت پیدا کرده ، با فعالیت تغییر نمی کنه و در شب این درد بیشتر میشه ،
یک ماه پیش اکو و کاردیو گرافی انجام دادم که نرمال بوده و سابقه بیماری قلبی هم ندارم
نبض و فشار خون رو هم که با دستگاه های دیجیتال گرفتم نرمال بوده،
ایا نیاز است بدم بیمارستان جهت آزمایشات یا نوار قلب
ببخشید اینجا مزاحم شدم
از نگرانی بود

سلام دریک خانم 25ساله احتمال گرفتگی عروق قلب وجود نداره وبقیه قلب مثل دریچه ها وماهیچه هم که بااکو مشخص شده بنابراین خیلی بعیده دردها منشاقلبی داشته باشه وداروی ضداضطراب مثل پروپرانولولده میلی گرم هر 12ساعت مصرف کنید

تا چند روز قرص رو ادامه بدم جناب دکتر؟

تادوهفته لااقل ولی مدت طولانی تری هم اموان پذیره وبعدازکرونا مشکل بازهم بود متخصص قلب نراجعه کنید

🙏