ا.ا
عنوان :

عفونت لثه و دندان کودک

دندانپزشک
سلام
کودک دوسال و نیم چند روز قبل دچار دندان درد شد و دیشب تاحالا لثه اش ورم کرده خواهشا راهنمایی بفرمایید
ضمنا فابیسمی است.

سلام
وزن کودکتان حدودا چقدر است ؟
آیا تب هم داشته است؟ امکان دارد از تورم لثه عکس با کیفیت ارسال کنید؟

سلام
وزن 14 کیلو
تب ندارد

جهت کاهش درد شربت استامینوفن 125 هر 6 ساعت یک قاشق
و جهت کنترل عفونت و تورم هر 8ساعت آموکسیسیلین 125 یک قاشق مصرف شود و در نزدیکترین زمان ممکن ویزیت شود ودرمان صورت گیرد چون احتما عود مجدد بعد از مصرف دارو وجود دارد و امکان آسیب به دندان دایمی هست

فامبیسمی هستن... اموکسیسیلین ضرر ندارد؟

نه مشکلی براشون نداره
تورم خیلی وسیعه
دندانشون هر چه زودتر کشیده شود بهتر هست

🙏

دارو به تنهایی براشون کافی نیست

بعد از خوب شد ورم باید کشیده بشه یا همین موقع میشه انجامش داد؟

دو سه روز دارو بهشون بدید و کمی که تورم کاهش پیدا کرد حتما به یک مطب مطمین ببریدشون و دندونشون را بکشید

🙏