ن.ن
عنوان :

بی تابی شدید

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
قبلا سکته مغزی کرده و بعد اون الزایمر گرفته در حد متوسط گاهی خوبه گاهی بد.الان چند روزه چون خونش رو نمیشناسه شدیدا گریه می کنه و هر حرفی میزنی گوش نمیده .الان 4 ساعته که اینقدر گریه کرده 4 تا قرص فشار دادیم بهش ساکت نمیشه چی کنیم .دیوونه شدیم.

سلام. متاسفانه مرحله ی پیشرونده آلزایمر هست و علایمی شبیه سایکوز(جنون) پیدا کرده اند. بهتر است قرص هالوپریدول 5میل

قرص هالوپریدول 0/5 میلی و قرص بای پریدین 2 میلی گرم هر 12 ساعت و کپسول فلوکستین 10 میلی گرم هر روز صیح مصرف کنند

در صورت تشدید علایم ، بهتر است زیر نظر روانپزشک یا متخصص نورولوژی بستری شوند