س.ا
عنوان :

پیگیری درمان

متخصص پوست، مو و زیبایی
باسلام
من در تاریخ 26 بهمن ویزیت ویدیویی شدم.برای من آزمایش تجویز کردین و یک کرم بنام PanGel 50ml
عرض کرده بودم خدمتتون که پوست صورتم بشدت جوش داشت و فقط از قرص انتریداکس 100 استفاده میکردم تا بدتر نشن.شما RF هم تجویز کردین که کرونا شروع شد نشد بیام خدمتتون.جواب آزمایشم ضمیمه هست و یک شب درمیان از کرم استفاده میکنم و راضی ام.دیگر از قرص استفاده نکردم.
در آزمایش میزان Creatinine بالا نشان داده شده.آیا دلیل جوشهای صورتم همین معیار است؟قبل از بحث جوش صورت من از قرص فروزمایند 10 استفاده میکردم روزانه یک عدد برای کاهش اشتها و لاغری
ممنون میشم بهم راهنمایی کنید که دلیل جوش ها و شروعش مربوط به فوروزمایند بوده یا خیر؟؟برای بالا بودن Creatinnie چه کنم؟