س.ا
عنوان :

خواب زیاد و سنگین

متخصص داخلی
باسلام

36ساله هستم و دارای کم کاری تیرویید و چربی خون بالا و اضافه وزن . قرص لووتیروکسین صبح یکی و نصف میخورم . درحال کم کردن وزن هستم .

مدتیست که خواب بسیار زیادی دارم . هروقت که برای رفع خستگی بدنی دراز بکشم ، خوابم میبرد و با صدای افرادی که من را صدا میزنند و صدای زنگ در و صدای تلفن و موبایل اصلا اصلا بیدار نمیشوم . صبح ساعت 5/30 بیدار میشوم و ظهر ها 2 ساعت می خوابم و شب هم حدود ساعت 12می خوابم . پسری 7 ساله دارم . به علت خواب زبادم مدت کمی درکنارش هستم و از اینکه ممکنه درزمان خواب من اتفاق بدی بیوفته و من متوجه نشوم نگرانم .

لطفا کمکم کنید . ممنون
لطفا کمکم کنید

اگر تست تیروییدتون بعد از مصرف دارو خوبه مشکلی نیست

باید TSH به حد پایینی نرمال نزدیک بشه