م.ا
عنوان :

پوست دهیدراته

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم مستوفی زاده وقتتون بخیر
من دختری 20 ساله هستم و مدتیه شاید چند ماه پوستم پر از جوش های ریز و درشت و بعضا جوش های درد دار شده، طوری که تمام گونه و لپم و چونم پر از جوش و جای جوشه و از نظر نوع پوستی کناره های بینی و لبم خشکی زده ولی پیشونیم چربه نمیدونم دقیق چه نوعیه اما دهیدراتس فکر کنم سوال من از شما اینه که چطور میتونم از شر اینا خلاص شم و پوستمو به حالت طبیعیش برگردونم؟
شما چه چیزی برا رفع پوسته و جوش به من پیشنهاد میدین؟
آیا باید از آبرسان استفاده کنم؟اگه آره چه نوعی؟
و اینکه به طور کلی با توجه به اینکه هم پوستم پوسته میده هم مستعد جوش هست تشخیص شما برای نوع پوست من چی هست؟
و اینکه در حال حاضر دو روزه دارم از کرم ISIS برای رفع جوش استفاده میکنم

سلام شما باید تحت درمان خوراکی و موضعی جوش به صورت همزمان قرار بگیرین به مدت 4 تا 6 ماه خوراکی و حدود یکسال موضعی
لطفا عکس نیم رخ ها و تمام رخ صورت رو بفرستین
در مورد مرطوب کننده صرفنظر از نوع پوست حتما باید فاقد چربی باشه

منظور از تحت درمان خوراکی چیه؟
چشم میفرستم الان

آنتی بیوتیک های خوراکی یا حتی راکوتان

حتی داخل و کناره های گوشم و سرم پوسته میده
شامپو برای درمان سبوره سر گرفتم و قرص پرفکت و زینک مصرف میکنم
فعلا مشکلم و سوالم از شما بابت جوش ها و پوسته های صورتم و محصولاتی که باید استفاده کنم
و اینکه روند مناسب برای مراقبت از پوستم چیه؟

بهترین در مان برای شما راکوتان هست چون آنتی بیوتیک ها سبوره رو به مراتب بدتر می کنن وزنتون چقدر هست؟ چون براساس وزن هست
و سوال دیگه اینکه پریود شما منظم هست؟ تا حالا سونو گرافی تخمدان شدین؟

وزنم 95 قدم 170 هست
پریودم کاملا منظمه
خیر سونوگرافی تخمدان نشدم
کرم ضد جوش ISIS رو در کنار راکوتان ادامه بدم؟

شما کپسول ایزوترتینویین 20 میلی 90 تا تهیه کنین هم ایرانی داره هم برندهای مختلف خارجی یک روز یک عدد یک روز دو عدد و به همین ترتیب ادامه بدین 2 ماه بعد دوباره برای من عکس بفرستین
حتما با غذا یا بلافاصله بعد از غذا باشه
روزهایی که دو تا می خورین با فاصله از هم یا با صبحانه و شام یا با نهار و شام
10 روز اول شروع دارو هم روزی سه تا پردنیزولون 5 بخورین فقط ده روز اول
از همون اول لب ها رو خشک می کنه و باید مرتب کرم لب بزنین
پرفکت رو هم قطع کنین

این آزمایش ها حتما باید انجام بشه CBC
TG
Cholesterol
AST
ALT
ALP
Bile
ESR
FBS

راکوتان نخورم؟

اگه متاهل هستین تست حاملگی هم باید انجام بشه قبل شروع دارو

خیر مجردم
بعد اون کرم رو ادامه بدم؟

مرطوب کننده ضد آفتاب و کرم پودر حتما باید فاقد چربی باشه oil free روش نوشته باشه

بعد لازمه از آبرسان یا تونر برای مراقبت استفاده کنم؟

برای سبوره می تونین دو هفته مخلوطی از کرم تریامسینولون و کرم سرتاکنازول رو شبها به صورت بزنین و بعد از دو هفته یواش یواش قطع کنین

چشم ممنون و اینکه علت قطع پرفکت چیه؟
🙏

چون پرفکت ویتامین آ داره و با راکوتان نمی سازه

آهان متشکرم خانم دکتر