م.م
عنوان :

درد در پیشانی وگونه ها

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام .پسرم 20سالشه وتقریبا مدت 22 روز که گرفتگی در بینی داشت وسرفه همراه با خلط البته سرفه هاش زیاد نیست ولی احساس درد وفشار در صورت وپیشانی دارد به تجویز دکتر داروخانه آموکسی سلین یک هفته مصرف کرد ودیفن هیدرامین ولی خوب نشد سرم نمکی هم یکبار فقط در بینی استفاده کرد ولی امروز سردرد وحالت کرختی پیدا کرده ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام.خلط پشت حلق؟ترشح چرکی بینی؟اختلال بویایی؟احساس فشار روی صورت؟سابقه سینوزیت؟

بله خلط پشت حلق داره سابقه ی سینوزیت داشته وچندروز که میگه بویایی وچشاییش کم شده

سرم شستشو
یک آمپول جنتا مایسین داخل سرم تزریق می کنید و روزی دوبار داخل بینی رو با سرمی که آماده کردید شستشو میدید
قرص کو آموکسی کلاو625 هر 8ساعت
کپسول ژلوفن سینوس هر 8ساعت
حتما ماسک بزنه حتی توی خونه
چون اختلال بویایی و چشایی ممکنه نشانه های کرونای خفیف باشه
دائما دستها شستشو
سعی کنه اتاق جدا داشته باشه و شرایط قرنطینه کردن شخصی رو اجرا کنه

پسرم به قرص کوآموکسی کلاو حساسیت داره باتوجه به اینکه این حالت بیشتراز 3 هفته براش پیش اومده ممکنه که کرونا باشه چون اصلا بیرون نرفته وبابیمار کرونایی در ارتباط نبوده

این که میگم خیلی احتمالش ضعیفه . از طرفی باتوجه به شرح حالی که میدید خیلی خیلی بعیده علائم کرونا باشه ولی عاقلانه اس که رعایت بشه.اگه حساسیت به کوآموکسی دارن کپسول آزیترو 500میلی روزی یکی همراه با داروهایی که گفتم.مصرف طولانی مدت سرم هیچ عارضه ای ایجاد نمی کنه پس طولانی مدت استفاده بشه

سپاسگزارم از شما ان شاءالله سلامت وتندرست باشین روزتون بخیر
🙏

با آرزوی سلامتی برای همه مردمان سرزمینمان

🙏