ج.ح
عنوان :

گوش درد

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام آقای دکتر.من خانم 38 ساله هستم و از دیشب گوش چپم شدیدا درد میکنه.و دردش در حال افزایشه.اگر روش بخابم یا حرف بزنم دردش بیشتر میشه.تا اونجا که یادمه فک کنم خیلی دستمو توی گوشم فرو بردم.قبلنم یه بار دیگه اینجوری شده بودم.حضوری دکتر رفتم فک کنم گفت متورم شده و عفونت کرده. اینم بگم که گوش دردم ربطی به گلوم نداره .فقط داخل گوش چپم درد میکنه.باید چیکار کنم دکتر؟
خیر هیچکدوم رو ندارم.فقط یکم انگار گوشم سنگینه یا هوا توشه

طی چندروز اخیر سرماخوردگی نداشتید؟

نه دکتر

قطره سیپرو هر 8ساعت 3قطره
قطره بتا هر 8ساعت دو قطره
قرص ناپروکسن هر 12ساعت با یک لیوان آب
به هیچ وجه آب داخل گوش نره
در صورت افت شنوایی و یا عدم پاسخ طی یک هفته نیاز به مراجعه حضوری به پزشک

🙏