ح.ط
عنوان :

بدن درد

پزشک عمومی
با سلام خدمت شما خانم دکتر من پدرم تست کوروناش روز چهارشنبه گفتن خیلی خفیفه در حدی که میتونه تو خونه با ماسک بمونه 3 روز قبلشم همدیگرو دیدیم من از دیروز حالا تب کردم بین 37 تا 38 و بدن درد شدید ولی سرفه هام خلط داره همش که به 4030 هم زنگ زدیم گفت تب بر و چرک خشک کن استفاده کنیم شما چی دستور میفرمایید.

سلام
دقیقا الان چه دارویی میخورید

ایبوپروفن که تب و خوب آورد پایین سفکسیم، سرماخوردگی بزرگسالان

سابقه بیماری زمینه ای دارید؟
فشار خون.چاقی .بیماری قلبی....

اصلا هیچ بیماری
از 4030 هم بهم زنگ زدن که جهت دارو برای درد و تب و سرفه با یه پزشک صحبت کنم . دارو سرخود نخورم حتی گفت توصیه امون اینه تلفنی ارتباط برقرلر کنید تا جایی که میشه مراکز درمانی نرید. تو خونه با مایعات دمنوش سوپ گرم حالتو بهبود بده
چاق هستم ولی تقریبا سنم 32 وزنم 90
سرفه خیلی کم و خلط دار

شما جزافرادی هستید که احتمال کرونا مثبت هستید
بروفن وژلو فن نباید استفاده کنید
سفکسیم هم قطع کنید

فقط استامینوفن 400 هر 6 ساعت تا 5 روز
آزیترومایسین که دوز اول را دوتا بعد هر 24 ساعت یکعدد بخورید تا 5 روز

خواهش میکنم حتما قرنطینه خونگی داشته باشید بیرون از خونه نروید
تا دوهفته شما میتونید ناقل باشید
اتاق تون ووسایل تون را از افراد خانه جدا کنید
برای اطلاع کافی که چگونه باید خودقرنطینگی داشته باشید به گروه تلگرامی ایران کرونا بپیوندید تمام مراقبتها گفته شده

در صورت هر کدام از علائم زیر مراجعه کنید به مراکز درمانی

تنگی نفس دشوار
تشدید سرفه
عدم قطع تب
کاهش سطح هوشیاری

سی تی اسکن ریه هم دادیم کامل منفی بودش 2 روز پیش
چطور بفهمیم حتما کورونا مثبته آزمایش بدیم ؟؟؟

چون با پدرتون درتماس بودید احتمالش بالاست ولی صددرصد نیست
مورد قطعی با انحام ازمایش هست نگران نباشید تا 5 روز این داروها استفاده کنید اگه اوضاع بدتر شد مراحعه داشته باشید چون یک درصدهم اگه منفی باشید به مراکز درمانی مراجعه کنید حتما مثبت میشید پس لطفا تا بدتر نشدن وضعیتتون مراجعه نکنید
مدام اب نمک غرغره کنید
بیستر از سوپ های که داخلش هویج وشلعم وسبزیجات تند هست وبه جای اب از عرق نعنا ویونجه استفاده کنید
اب لیمو وپرتقال
ترکیبی از عرق نعنا ولیمو ترش وعسل ونمک دریا شربت کنید هر 4 ساعت بخورید

سلام خانم دکتر
طبق گفته شما از جمعه شب آزیترو و استامینوفن مصرف کردم امروز یکشنبه دیگه تب نکردم دیروز هم کمتر شد مرتبه تب سرفه و خلط هم کم شده ولی این استرس کورونا آرامشمونو گرفته

استرس باعث کاهش عملکرد سیستم دفاعی بدنتون میشه
پس سعی کتید با خودتون کناربیاید
دمکرده به لبمو وبهار نارنج کمکتون میکنه
میتونید داخل کانال تلگرام با لینک زیر وارد شوید واطلاعات را بیشتر پیگیر شوید

@DrJavadzadeh