A.A
عنوان :

سرفه

فوق تخصص ریه
سلام من از 25 اسفند سرفه دارم اوایل سوزش گلو بود خوب شد بعدش با مشاوره از پزشک متخصص عفونی از شربت اوپیوکاف استفاده کردم و سرفه هام بهتر شد و رسید به تعداد 2 الی سه سرفه در روز ولی همونم وقتی سرفه میکنم از ته سینه.و ریه هامه و خس خسشو می شنوم و قبلن هم سیگار می کشیدم از اسفند ترک کردم دوبار هم بدنم بی حس شده و الان خلط زیاد دارم قبلن هم هروقت صبحا پا میشدم دهنم دراز خلط بود گاهی سیاه گاهی سفید الان خلطام بیشتر سفید و گاهی بیشتر آب دهنه

با سلام با توجه به شرح حال شما توصیه می کنم در حال حاضر از شربت تئوفیلین جی هر هشت ساعت یک قاشق به همراه اسپری سروفلو 125 هر 12 ساعت دو پاف کپسول کوآموکسی کلاو 625 هر هشت ساعت یک عدد استفاده کنید.

همراه شربت ایپوکاف میتونم مصرف کنم؟؟
مصرفش برای افراد سالخورده که فشارخون و دیابت دارن مشکلی نداره؟
برای افراد. کهنسال و دارای مشکل دیابت و فشار هم قابل استفاده هست؟؟

31 سال که سالخورده نیست. دارو برحسب بیمار و شرایط بالینی و معاینه تجویز میشود و در حال حاضر با توجه به شرایط بالینی که شما فرمودین سعی می شود تا داروهای کم خطر تر و مناسب وضعیت شما براتون توصیه بشه در صورت وجود اختلال یا بیماری زمینه ای بدون عنوان آن مسئولیت مصرف دارو با خودتون هست این رژیم درمانی صرفاً برای شما عنوان شده توصیه من به مریض های دیگه و یا دارای بیماری زمینه دیگر و یا سن سال متفاوت از وضعیت شما توصیه نمیشه.

🙏