ز.ر
عنوان :

یبوست

فوق تخصص گوارش کودکان
با سلام دوباره وتشکر آقای دکتر میشه لطف کنید رژیم غذائی راکه باید رعایت کنم برایم بفرستید؟ به نظر شما چقد طول میکشه که باید دارو مصرف کنه ؟ آخه شنیدم ِکه لاکتولوز عوارض داره باعث قند میشه والان در شرایطی که همه جا تعطیله به خصوص مطب مقدار مصرف دارو را تا کی به روال قبلی ادامه بدم؟ با تشکر
با سلام دوباره وتشکر آقای دکتر میشه لطف کنید رژیم غذایی را که باید برای پسرم رعایت کنم برایم بفرستیدبه نظر شما چقد طول میکشه که باید دارو مصرف کنه؟آخه شنیدم که لاکتولوز عوارض داره باعث قند میشه والان د ر شرایطی که همه جا تعطیله به خصوص مطب مقدار مصرف دارو را تا کی به روال قبلی ادامه بدم باتشکر

سلام نه لاکتولوز باعث باعث قند نمیشه

الان چند ماهه دارو میخوره و سنش چقدره

آقای دکتر به شما قبلا پیام دادم اشتباهی که کردم این بود که در همون صفحه سوالم رو نپرسیدم پسر 4سال وپنج ماهه داشتم که 14سی سی صبح لاکتولوز مصرف می کرد و14 سی سی شب وپودر پیدرولا کس 4قاشق مربا خوری که حدود یک سال بود تحت درمان بود که نگرانش بودم
با تشکر از شما به خاطر مطالب مفید که در قسمت بالا فرستادین
آقای دکتر الان با این مقدار مصرف دارو بعضی روزها دستشوئی نمی کنه به نظر شما مقدار لا کتولوز رو افزایش بدم؟ چون دکترش گفته هر 3 روز یکبار یک سی سی اضافه کن اما کم نکن و گفته باید 70 روز دستشوئی کنه هر روز تا بعد یواش یواش کمش کنیم واگه با مصرف دارو چند روز در ماه دشتشوئی نکنه دوباره میگن دارو مصرف کنه
آزمایش ونوار روده هم انجام داده که آزمایش خوب بوده ولی نوا روده رو که انجام دادیم فرمودن پسرتون تنبلی روده داره البته آزمایش ونوار روده رو همون یک سال پیش انجام دادیم
🙏
مقدار مصرف لا کتولوز تا چه میزان یا سی سی بالا رود اشکال نداره؟ تا به همون چیزی که دکتر مد نظرش هست یعنی 70 روز رو دستشوئی کنه ؟ اگه یک روز دستشوئی نکرد یک سی سی اضافه کنم یا بعدسه روز پشت سر هم ؟ چون منظور دکتر ش رو خوب متوجه نشدم

سلام .
اگر ممکنه عکس نوار روده را اینجا بفرستید . زیر نظر کدوم دکتر گوارش نوار روده انجام شده؟
ازماسشاتش هم اینجا بفرستید
ببینید درمان را باید تا حدی بالا ببرید که روزی دو بار دفع نرم داشته باشه ترجیحا 5 روز اول هم اسهال بشه که خوب روده ها تمیز بشه

و دارو را حداقل تا 6 ماه به همین مقداری که دیدید دو بار دفع نرم داره ادامه بدید و برای کم کردن دارو عجله نکنید

با سلام وتشکر دوباره خدمت آقای دکتر حسینی بابت همه راهنمائی های شما به روی چشم می فرستم زیر نظر دکتر غلامرضا یوسفی هستند متخصص کودکان وفوق تخصص گوارش کودکان ورشد وتغدیه هستند که نوار روده رو در بیمارستان محمد کرمانشاهی انجام دادیم ولی خودشون انجام ندادن دو تا خانم دربیمارستان که تخصص این کار رو داشتن انجام دادن ایشون در یک کلنیک فوق تخصصی کودکان هستند ومطب ندارن وخیلی مراجعه کننده زیاده که تقصیر ندارن نمی تونن خیلی وقت برا مریض بگذارن هر مریض فوقش 5 دقیقه

باید تکرار بشه . کیفیت نوار خیلی پایینه . هر زمان تونستید تماس بگیرید با 2225*****9003 تا در بیمارستان مفید واسش تکرار بشه

البته برای اردیبهشت نوبت بگیرید

با سلام وتشکر خدمت آقای دکتر حسینی که به بسیاری از سوالات مبهم که ذهنمون رو درگیر کرده بود جواب دادین مرسی بابت وقتی که میزارین نوار روده وآزمایشات مربوط به1سال وتقریبا دو ماه پیشه جدید نیست انشالله نوار جدید رو همون جائی که آدرس دادین انجام میدم
ببخشید آقای دکتر دارو را تا حدی بالا ببریدکه روزی دوبار دفع نرم داشته باشه حد بالا تا چه میزانه ؟یعنی بچه 4ساله که الان 14 سی سی صبح وشب لا کتولوز مصرف میکنه تا چند سی سی مجازه که دارو شو بالا ببری ؟ مصرف پیدرولاکس که 4 قاشق مرباخوریه بالا ببرم ؟ چون با این مقدار مصرفی که الان می کنه خیلی کم پیش میاد دو بار دفع داشته باشه تا حالا که از 7سی سی به 14 سی سی رسیدیم طبق همون روال حداقل 4 روز در ماه رو دفع نداره البته نه 4روز پشت سر هم
🙏

تا 45 سی سی در روز میتونید لاکتولوز بدید پیدرولاکس هم تا دو تا قاشق غذا خوری در روز هیچ مشکلی نیست .
یک هفته هم شربت سناگل روزی 5 سی سی بدید

خیلی ممنونم از شما آقای دکتر و دستت اندر کاران برنامه زوپ آقای دکتر انشالله که در زندگیتون موفق باشید چون خیلی از نگرانیهای ما رو رفع کردین
🙏
سلام آقای دکتر خسته نباشید ببخشید یه سوالی از خدمتتون داشتم اگه 5 قاشق مرباخوری پیدرولاکس رو در یک لیوان آب حل کرده وبعضی روزها به صورت شربت به بچه بدیم اشکالی نداره؟ لاکتولوز صبح وشب حداقل چند ساعت فاصله از هم داشته باشند ؟ الان لاکتولوز رو به 17 سی سی افزایش دادم اما چند روزه یک بار دفع داره دوباره افزایش بدم؟

🙏