r.r
عنوان :

تیک عصبی

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
باسلام 22ساله دارای تیک عصبی دست و پا و کیست عفونی درقسمت سینوسها چشمها هم ضعیفه بصورتی که شماره چشمها متغیراست

سلام. لطفا بیشتر توضیح بدید، تیکها چند ساله هست؟ به چه صورته؟ چه درمانهایی گرفتید؟

از از شش سالگی تیک کوچک لب داشته و بعد دکتر قرص اعصاب میدهد از اون موقع به بعد بیشتر میشه
دکتر اعصاب و روان بوده
و از اون موقع به بعد تیکه های بدن بیشتر می شود
یه سری عکس براتون ارسال می کنم
الان درحال حاضر تیک دست و پا بصورت پرشی است
ده سال قرص هالیپدول مصرف کردم
و دوباره پیگیرشدم گفتن که اصلانباید این قرصامصرف شه ودیگه مصرف نکردم
ومتاسفانه نتیجه نگرفتم و تشخیص درستی هم برای درمان ندادن
تنها چیزی که گفتن این بودکه بدلیل کیست وعففونت دورمغز هست
چشما هم ضعیفن
ببخشیدقرص هالوپریدول مصرف کردم ب مدت ده سال و پنج سالی هست که نمیخورم
گوش سمت چپم بیشتروقتا درد شدید داره که معاینه شدم گفتن گوش مشکل ندارد
چشم سمته چپم هم ضعیفتره

مدارکی که فرستادید، مشکل مهمی نداره. کیست هم مهم نیست. وضعیت اعصابتون چطوره؟ فکر و خیال زیاد؟ افسردگی؟ استرس؟ عصبانیت؟
سابقه تشنج هم دارید؟

بچگی وقتی سه ساله ضربه خوردم با دوچرخه بعدازون تب و تشنج داشتم
البته فقط همون یبار بود تشنجم بعدازون دیگه نداشتم
اقای دکتر هروقت سرما میگیرم و عفونت میکنه بدنم تیکم بیشتر میشه باهمین تیک استرس میگیرم
ولی وقتی عفونت ندارم تیکم آروم میشه و مشکلی ندارم
وقتی عفونت میکنه بدنم پشت سرم حس سنگینی دارم از دماغم خون چرکی و عفونت خشکی میزنه بیرون
ولی افسردگی ندارم عصبی نیستم استرس هم ندارم فکروخیالم ندارم
فقط کافیه بادسرما یا چیز سرد بخورم یاسرماخوردگی داشته باشم سریع گوش درد شدید بعدعفونت وتیک بدنم زیادمیشه

اگر منظورتون از تیک، پرش دست و پا است، مثل اینکه وقتی ناگهانی صدا میاد آدم میپره، ممکنه واقعا تیک نباشه و تشنج خفیف باشه.
شما هر روز این حالت رو دارید یا چند روز یکبار اتفاق میوفته؟

هرروز این پرش دست و پا رو دارم اقای دکتر
بصورت تیک شده حتی وقتایی که ارومم یا مریض نیستم باز این پرش دست وپا رو دارم

بنظرم چون بصورت پرش است، بهتره در مرحله اول قرص دپاکین 200 میلی شبی یکعدد بخورید و بعد دو هفته وضعیت رو بهم خبر بدید

چشم اقای دکتر سپاس بیکران
🙏
سلام اقای دکتر وقت بخیر طبق فرمایشتون قرص دپاکین مصرف کردم پرش دستم بیشتر شده متاسفانه

اگر بیشتر شده، دپاکین رو قطع کنید و حضوری مراجعه نمایید. باید حرکات را ببینم.

آدرس مطب رو لطف میفرمایید

مطب تعطیله. فعلا فقط در کلینیک بیمارستان پیامبران ویزیت دارم

روزهای کلینیکم در بیمارستان:

یکشنبه ها ساعت 14:30 تا 16
چهارشنبه ها 9 تا 10
پنجشنبه ها 11:30 تا 13

آدرس، بیمارستان پیامبران. فلکه دوم صادقیه. بلوار آیت الله کاشانی، بلوار اباذر

سپاس بیکران