ا.ا
عنوان :

کهیر،تهوع ،

متخصص داخلی
سلام
ازدیروز صبح کل بدن من شروع به کهیر زدن کرد
شب بدنم شروع به لرز کرد و درجه تب هم 38 بود و یک بار هم حالت تهوع بهم دست داد
امروز هنوز کهیر ها در بدنم هست مقداری کم شده اما کل بدنم هست درجه تب 38 ولی همچنان سردلم احساس سنگینی میکنم ا وجود اینکه غذا زیاد نتونستم بخورم
لطفا راهنماییم کنید مشکل چی هست به پزشک مراجعه کنم با این وضعیت؟؟

سلام، چند ساله هستید؟ و سابقه بیماری زمینه ای دارید؟ علائم تنفسی چطور؟ علائم گوارشی مثل درد شکم، اسهال..؟

30 سالم هست و بیماری خاصی نداشتم فقط درماتیت سبوریک داشتم که کم شده تنفسم هم یه مقدارکند شده ولی تعقیری نکرده درد شکم دارم و احساس میکنم غذا در دلم مانده و زیر جناغ سینم درد میکنه

منظورتون از کند شدن تنفس چیه؟ تنگی نفس، سختی در تنفس دارید؟

ماده غذایی خاصی روز گذشته مصرف نکردید؟

نه تنفسم عادیه
نه ماده غذایی خاصی مصرف نکردم همون موارد عادی که قبلا مصرف کردم و حساسیت نداشتم

با توجه به سابقه درماتیت، احتمال آلرژی مطرح هست و ممکنه حتی به ماده غذایی که قبلا حساسیت نداشتید، حساسیت پیدا کنید، و باید ضایعاتی که میگید رو ببینیم،و در مورد احتمال ارتباط با علائم دیگر شما بستگی به سیر علائم شما دارد. توصیه میکنم قرص telfast 120روزی یک عدد برای ضایعات استفاده کنید.

🙏

گلو درد، بدن درد ندارید؟ تب بر استفاده کردید؟

واینکه ضایعات برطرف شده یا هنوز باقی مونده؟

گلو درد داشتم دکتر سفکسیم تجویز کرد یک هفته مصرف کردم
الان نه گلو درد ندارم
فقط احساس ضعف و خستگی به همراه احساس پربودن و گرفتگی زیر جناق سینه دارم

توصیه میکنم باتوجه به تب، کپسول ازیترومایسین 500روزانه به مدت 5روز، استامینوفن 500هر 8ساعت و قرص پنتوپرازول ناشتا استفاده کنید، در صورت عدم بهبودو ادامه تب و احساس ضعف... مراجعه حضوری داشته باشید.

🙏

خواهش میکنم، مسائل قلبی رو هم در صورت عدم بهبود در د ناحیه جناغ در نظر داشته باشید، موفق باشید.

🙏
این آزمایش هم امروزگرفتم خانم دکتر به علاوه اسکن ریه که چیزه خاصی نبود

سلام، بله آزمایشات خوب هست به جز یک افزایش crpو افزایش سلول سفید به صورت مختصر، که با علائم اخیر توجیه می شود، علائم و حال عمومی شما چطور است؟

مقدارکهیر ها یکمی کم شده ولی هنوز هست درجه تب هم 38 و بقیه عادیه

اوکی ،درمان را ادامه دهید، واستراحت کنید در صورت عدم بهبود مراجعه مجدد داشته باشید.

🙏