ف.ص
عنوان :

تنگی نفس و افت فشار

فوق تخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترو ...
سلام اقای دکتر وقتتون بخیر
مادر من دوساله پیش یهو ضربان قلبش رفت بالا و از حال رفت بعد از بررسی جواب هولتر هم نشون دادیم گفتن مشکل نداره الان چند وقته ک همش تنگی نفس میگیره و سرش گیج میره بعضی اوقات، شبا هم که میخاد بخوابه فشارش رو 8 ، اکثر اوقات فشارش رو 9 یا 10 بوده ، نبضش ضعیف میزنه گاهی اوقات هم پشت قلبش ب اندازه ی گردو سوزش داره بیمارستان قلب بردیم نوار گرفت گفت مشکل نداره ببرید دکتر ریه چند روز پیش هم از ریه ایشون اسکن گرفتیم گفتن درگیر نیس آنچنان عفونت هم نداره اما تو ازمایش هایی ک داده فکر کنم عفونت معدش بالاست باز شما نظرتون رو بگید و اگه لطف کنید چند تا دارو تجویز کنید براش ک حالش فعلا بهتر بشه تا وقت حضوری بگیریم بیاییم.
قرص کلردیازپوکساید5 هم گفتن شبی یک عدد بخوره بخاطر تپشش ک خودش احساس میکنه
عذر میخام اسکرین شات اولی اشتباه اومد
امکانش هست دارویی بگید بگیریم ک بهتر شه
مادر الان یک ماه میشه ک تنگی نفس داره
ازمایش هاش مشکلی نداره؟
نیاز هست خوردن ارامبخشی ک دادن بهش و قطع کنه ؟
ازیترومایسین رو هرچند ساعت بخوره ؟