ر.ر
عنوان :

مشکوک به کرونا

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام و خسته نباشید،اقای دکتر خانمی هستم 25 ساله و کارمند،که مسئول دفتر مبتلا به کرونا شد و 2 هفته در قرنطینه خانگی هست،من حدودا 4-5 روزی هست که احساس تنگی نفس دارم که فکر میکنم بیشتر از ناحیه گلو هست تا قفسه سینه،انگاری تو گلوم گیر میکنه،البته اینکه من هر روز ورزش میکنم و تا حالا مشکلی تو تنفس حین ورزش نداشتم،نفس کم نیاوردم در حال حاضر،هیچ کدوم از علائم تب،سرفه،بدن درد،درد قفسه سینه،از دست دادن حس چشایی و بویایی ندارم،احتیاج هست که به مراکز مراجعه کنم و سی تی ریه بگیرم؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

با سلام با توجه به اینکه شما با بیمار کرونایی در تماس بوده اید و در حال حاضر تنگی نفس داریپ حتماً باید از نظر ابتلا به کرونا تحت معاینه قرار بگیرید و سی تی اسکن ریه انجام دهید

حتما باید به بیمارستان مراجعه کنم؟ برای سی تی
چون میگم علائم دیگه هیچ کدومو ندارم و حتی تو ورزش هم مشکلی ندارم

در صورتی که نمی خواهید به بیمارستان مراجعه کنید باید پالس اکسی متری انجام دهید اگر سطح اکسیژن خون بالای 96 درصد باشد نیاز به اقدام خاصی نیست در غیر اینصورت باید حتما سی تی اسکن ریه انجام دهید

🙏