س.ک
عنوان :

سرفه

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام خانم دکتر وقت بخیر من پرسنل بیمارستان هستم(اتاق عمل)با مریضهای کرونایی در تماس نبودم ولی بیمارستانمون کرونایی دارند
از 5اسفند سرفه های خشک من شروع شد و هیچ علایم دیگه ای نداشتم همیشه ماسک میزدم
ازمایش cbcوcrpدادم منفی بود ولی ازمایش حلق ندادم
الان با وجود سرفه هام که ادامه داره و باوجود شربت دیفین هیدرامین و آیورا هنوز تموم نشده ولی کمترشده ایا مشکوک ب کرونا هستم؟ازمایش حلق نیازهست بدم؟spo2:98
در خواب سرفه نمیکنم ولی در طول روز سرفه هام شروع میشه بخصوص در محیط بیمارستان
توی این مدت تنگی نفس و تب نداشتم اما دکتر اونروزگف سرفه هات تیپیک هستش من واقعن گیج شدم چکار کنم

سلام اگر درخطر و تماس بودید ،تست حلق را بدهید.البته درصدی منفی کاذب دارد.فعلا وقتی علامت دیگری ندارید،بیخود نگران نشوید .مایعات فراوان بخورید .دم کرده آویشن واب جوش و عسل میل کنید.اگر باز تکرار شد شاید آلرژی مطرح باشد شربت دیفن هیدرامین وقرص سیتریزین ویا تل فست 120 میلی روزی یک عدد میل کنید

🙏
خانم دکتر دیفین هیدرامین خوردم تموم شده دوباره شروع کنم بخورم؟