ز.ک
عنوان :

رفلاکس نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشید اقای دکتر، سبکتکین هستم چندوقت پیش هم برای رفلاکس نوزاد ازتون سوال پرسیدم، من قرص نکسیوم حریدم براش اما همون بیبی کر را که به داروهاش اضافه کردم خیلی بهتر شد و دیگه راحت شیر میخوره براهمین دیگه قرصا را بهش ندادم و همون شربت امپرازولا ادامه دادم، الان شربتش تموم شده دو ماه امپرازول و کولیف خورده میخواستم ببینم الان چی بهش بدم همونا را ادامه بدم یا عوضشون کنم؟ چند روزی هم هست کا روزی یبار یا دوبار شکمش کار میکنه اما در حجم زیاد و یکم حالت خلطی و لزج داره میخواستم ببینم علتش چیه؟ ممنون الان بچه م چهار ماه و نیمه ست و 8 کیلو هم وزن داره

سلام. سلامت باشید
اگه خوبه واستفراغ نداره لازم نیست دیگه.
حالت مدفوع ش هم اشکال نداره احتمالا مربوط به لبنیات وشیر گاوه که مادر میخوره اگه خون داخلش دیدین لبنیات را محدود کنید یه مدتی
وزنش ام عالی

استفراغش کمتر شده اما هنوز داره نا ارومی هم داره ، خون همداره تو مدفوعش گفتید بخاطر حساسیته خیلی مصرف لبنیاتا محدود کردم

اکه داره یه شربت امپرازول دیکه ادامه بده
محدودیت لبنیات را هم ادامه بده ولی خودت ون کلسیم بخورین کمبود پیدا نکنید

🙏