م.س
عنوان :

پوسیدگی دندان نوزادم

متخصص دندانپزشکی کودکان
سلام خانم دکتر پسر من 1سالشه و توی9ماهگی دو تا دندون پایین و در 10ماهگی دو تا دندون بالاش رشد کرد البته حس میکنم کامل هم در نیومده و وضعیت دندونش به نظرم خطرناک شده و تیزی داره کل شب هم شیر میخوره و به سختی میذاره مسواک بزنم الان من باید برای ترمیم دندنش اقدام کنم به نظرتون؟

سلام. دندانها دراثر شیر شبانه متاسفانه پوسیدگی پیدا کردن و اگر بااین وضعیت ادامه بدید قطعا عفونت میکنند. لطفا شیر رو کامل قطع کنید، مسواک بدون خمیردندان روزی 2بار حتی شده با کنترل فیزیکی. هقته ای 3 بار دهانشویه سدیم فلوراید رو روی پنبه بریزید و بعداز مسواک روی دندوناش ماساژ بدید تا جذب بشه، دقت کنید که دهانشویه توی دهانش نریزه و قورت نده(مقدار کم روی پنبه بریزید).دراولین فرصت که مطبها باز شد برای درمان اقدام کنید. اگر مطب متخصص کودکانی رو میشناسید که هفته های آینده باز هستن سریعا فلوراید تراپی درمطب شروع شود.