پ.ش
عنوان :

طب فیزیکی و توان بخشی

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
با سلام و احترام خدمت آقای دکتر . اینجانب خانمی 28 ساله . بعلت کیفوز و تیفوز شدید و گودی کمر نیازمند به یک آدرس معتبر پزشک توان بخشی و طب فیزیکی در شهر اصفهان هستم. اگر محبت کنید و آدرس رو برایم پیام دهید یه دنیا ممنون می شوم . خواهشمندم حتما آدرس یا شماره تلفن یک پزشک توان بخشی در شهر اصفهان برایم پیامک بدهید.

سلام. اقای دکتر مقتدری . متاسفانه شماره ای ندارم ولی از طریق اینترنت می توانید شمارشون را پیدا کنید...