ا.ا
عنوان :

تب و ظاهر شدن دانه های قرمز

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و عرض ادب
دختر من 10 ماهه می باشد از سه روز پیش تب کرد با قطره استامینوفن تب رو کنترل کردیم و بالای 38 درجه نرفت تو این مدت به شدت بدخلق شد و غذا نمی خورد شکل تبش به شکلی بود که عمدتا سرش داغ میشد
دیروز هم 3 بار اسهال داشت و از آخر شب بعد از 3 روز تب برطرف شد اما پس از آن روی صورت و سینه و شکمش پر از دانه های قرمز (رنگ روشن ) شد به علت وجود کرونا و رعایت بهداشت مراجعه حضوری به پزشک نتونستیم داشته باشیم عکس ها بپیوست جهت بررسی تقدیم حضور میشود ممنون میشویم راهنمایی بفرمایید و ما را از نگرانی در بیاورید
ممنون

شپا بخیر. بعد از قطع تب این ضایعات خودش رو نشون داده درسته؟

سلام بله بعد از قطع تب ظاهر شد

درصورتی که تب قطع شده و بعد این دونه ها مشخص شده نگران نباشید احتمال خیلی بالا بیماری ویروسی هست که توی بچه های این سن ایجاد میشه و معمولا مشکل خاصی نیست و خودش برزرف میشه اگر بیقراره و خارش داره بهش سیتریزین میتونین بدین.

حال عمومیش چطوره؟ استفراغ نمیکنه؟ اسهالش حجمش خیلی زیاده؟

حال عمومیش نسبت به دیروز بهتره شیر خوردنش بهتر شده اما هنوز تمایلی به غذا نداره اسهال و استفراغ هم نداره

خب پس نگران نباشید. چند روزی اینکضایعات هست و برطرف میشه. بچه ها توی بیماری همون شیر روترجیح میدن و معمولا بعد کامل خوب شن استهاشون کم کم برمیگرده.
احتمالا بالا بیماری روزئولا هست یه بیماری ویروسی شایع که چند روز بچه تب میکنه ووبعد از قطع تب دونه میزنه بیرون. و بعد کم کم بهتر میشه. کاری که انجام میریم فقط استامینوفن جهت کنترل تب و نهایتا سیتریزین هر 12 ساعت 1 سیسی برای کنترل خارش. اگه تب و خارش نداشت فقط حواستون باشه شیر خوب بخوره و بدنش کم آب نشه.

فقط روز سوم تب 3 با اسهال رفت

اونم از علائم همین بیماریه. مهم نیست.
علائم خطر: استفراغ مکرر، اسهال با دفعات زیاد و حجم زیاد، کم شدن ادرار، خواب الودگی، تب مجدد،
اگر اینها رخ داد حتما مراجعه حضوری میخواد

ممنون فقط میتونیم حمام ببریمش مشکلی نداره که ؟

علائم خطر: کم شدن ادرار، استفراغ مکرر، اسهال دفعات بیشتر از 5 و 6 بار و حجم زیاد، بیحالی بیشتر بشه و خواب آلودگی. در صورت هر کدوم اینها مراجعه حضوری لازمه

🙏

حمام مشکلی نداره منتها بعد حموم مهمه که خونه سرد نباشه بچه دچار لرز نشه. با احتیاط کوتاه و سریع و گرم کردن بعدش مهمه.

🙏