ح.ب
عنوان :

عوارض مکمل ها

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام وقت بخیر
درباره ی چند تا مکمل سوال داشتم
برای تقویت کردن سیستم ایمنی بدن برای کورونا بهم دو تا مکمل پیشنهاد کردن که یکیشو مصرف کنم
یکی فارماتون و یکی هم امگا اچ 3
می خواستم بدونم مصرف بدون تجویز پزشک موردی نداره و عوارض ندارن؟
مخصوصا امگا اچ سه رو شنیدم برای آقایان مضر و سرطان زاست می خواستم بدونم درسته یا نه؟
سومی هم قرص کافئین هست که برای ورزش کردن و چربی سوزی پیشنهاد شده میخواستم بدونم اون هم ضرری نداره
و این که هر سه دارویی که گفتم با ایمی پرامین تداخل ندارن و مصرفشون مشکلی ایجاد نمی کنه ممنون میشم جواب سوالامو بدید .