م.م
عنوان :

سرماخوردگی عفونی

متخصص داخلی
سلام خانم 66 ساله هستم . من از قبل عید گلو درد وکمی تنگی نفس وترشح پشت حلق دارم گلوم گاهی میسوزه ودرد میکنه گاهی خلط داره اما خشک نیست سرفه ندارم تب نداشتم فقط گاهی نفسم سنگینه در ضمن تو این یه ماه حدود چهار کیلو لاغر شدم غذام فرق نکرده همونطوره بیشتر درد وتنگی نفسه شدید نیست. اما طولانی شده .لطف میکنی در ضمن من قرص لوزارتان 50پیلاویکس ،،پراپرانول 20 والپرازولام ،،،املوپرس مصرف میکنم

بهرحال لطفا فقط شربت دیفن هیدارامین روزی 3 بار 5سی سی غرغره و میل کنید

گرچه کاهش وزنتون به نظر میاد بیشتر بخاطر اضطراب هست ولی حتما حتما چک اب بگیرید چون 4 کیلو در این مدت کوتاه بررسی بشه بهتره

سلام خانم دکتر بله در مورد مادرم هست..دو تا وویس اولتون امده..
🙏