ح.خ
عنوان :

اگزما کودک

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر.خسته نباشید. ایام به کام
اقای دکتر دست کودک 8 ماه طبق عکس ارسالی میشود علت چیست؟قبلا یکمی رو صورتش داشت که بتازونیت میزدیم با کرم اگزما سمین میزدیم که خوب شد.ولی رو دستشو زدیم خوب نشد.
از دو سه ماه پیش اثرش بوده و گاها بیشتر هم میشود.وبیشتر بدنش تقریبا اینطوری میشه ولی نه به شدت دست که تو عکس مشخصه.و اینکه جای این اگزما زبر هست.وقتی حموم میره خشکی سراگزما برطرف میشه و یکمی خون میشه.
ممنون میشویم کمک کنید.روی شکمش هم قرمز میشه و میخاروندش.
با تشکر

سلام وقت بخیر
بله ظاهربه اگزما میخوره و این نشانه آلرژی و حساسیت شیرخواره دروهله اول اجتناب از مواد آلرژن چون معلوم نیست به چی آلرژی داره اصافه کردن مواد به غذا به اهستگی و بااحتیاط انجام بشه تا معلوم بشه به چ موادی حساسیت هست
دوم چرب کردن سطح پوست /محل اگزما متغیراست
سوم نهایتااستفاده از پمادهای کورتون موضعی بصورت کوتاه مدت و درزمان شعله ور شدن و نه همیشه