س.م
عنوان :

معده و روده

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام خسته نباشید من یه مدت زیادی حدود دو سال مقداری خیلی خیلی زیادی عسل و شیرنیجات استفاده کردم به علت ضعفی که داشتم و بعد از مدتی یهو معده و رودم کاملا قفل کرد فکر میکنم عصب معدم اسیب دیده به علت بالا بودن قند خون و دچار فلج معده دیابتیک. چند بار با انتی هیستامین و چند بار هم با ترکیب انتی هیستامین متوکلوپرامید و کلونازپام خوب شدم و این دفعه اخر خیلی طول کشیده و با سرعت کم رو به بهبوده اما میخاستم ببینم به جز قرص های متوکلوپرامید و دمیترون و دمپریدون و مبورین قرص یا داروی دیگری موثرتر دیگری هست که شما تجویز کنید؟

سلام منظورتان از قفل کردن معده و روده چیست؟آیا درد شکم،تهوع و استفراغ،ترش کردن ،نفخ،باد یاگاز شکم دارید؟

درد نداره ولی کاملا منقبض میشه و انگار دیگه کار نمیکنه نه میتونم غذا بخورم و نه مدفوع کنم انگار کل معده و رودم منقبضه و دو طرف سرم انگار دو تا سیمه منقبض شده هست یه سری راه هایی پیدا کردم که مشکلو موقت حل میکنم مثلا خوردن دارچین و تخم کتان و مکمل پروتیین بدون شکر و ... تا یه مدتی قرص بخورم و همین طور که قرص میخورم منطقه و میزان اقباض کم میشه مثلا الان انقباض رودم کم شده و فشار بیشتر روی معده و نای هست.البته یه داستان عجیبی هم که وجود داره و به هرکسی میگم خیلی نمیتونه قبول کنه اینه که اصلا کل مشکل من از چهار سال پیش این طور شروع شد که مقدار زیادی قهوه خورم که اشتباه بزرگی بود چون من ورزش بدنسازی میکردم و وقتی دوتا دونه قهوه می خوردم احساس می کردم انرژی رو از عضلاتم بیرون میبره و با این مقدار قهوه انگار تمام پروتیین و کراتیینی که تو عضلاتم ذخیره شده بود از بدنم خارج شد و چنان ضعفی گرفته بودم که نمیتونستم دو قدم راه برم و چون نمیدونستم چم شده مدته زیادی مقدار زیادی عسل و بعدش کم کم شکلات صبحانه و شیرینی و غیره خوردم که از عسل و شیرنی زیاد دچار اسهال زیادی هم شده بودم یعنی وقتی یه غذای پروتیینی میخوردم مثل تخم مرغ و گوشت و ... ضعفم ببشتر میشد تا سه روز باید مقدار بیشتری عسل میخوردم تا اخیرا فهمیدم باید از کراتین استفاده میکردم و همچنین ویتامین های ب مثل ب1 و ب6 و ب12 .فکر میکنم بدنم برای جای گزینی و ساخت کراتین در کنار پروتیین برای ساخت عضلات از دست رفته از قند استفاده میکرد
تو این مدتی که این مشکل برام پیش اومد خیلی از چیز ها مثل غذا هایی پروتیینی و مکمل های منیزیم و زینک رو خوردم و مشکل اسهالم که با خوردن خیلی غذا ها مثل پنیر و کره مخصوصا و روغن زیتون و گیلاس و انگور و ...پیش میومد رو تقریبا حل کردم
این انقباض وقتی بیشتر میشه که کربوهیدرات میخورم بر عکس چند سال گذشته که باید مدام کربوهیدرات میخوردم الان باید کنترل کنم مصرف کربوهیدرات رو
تو این مدت انقدر نشسته بودم که کیست مویی گرفته بودم که تو این مدتی که این حالت انقباض برام پیش اومد این مشکل رو تا حد زیادی حل کردم چون با کنترل این مشکل فعالیت بیشری دارم و غذا های خوبی خوردم
نه

به نظرم مسائل مقداری اضطرابی وتا حدودی آلرژیک است.
1- اگر به ماده غذایی حساسیت دارید پرهیز نمایید. 2-قرص Clidinium-cنیم ساعت قبل شام یک عدد.3-کپسول Dailyeast روزی یک عدد بعد نهار تعداد سی عدد.4-قرص مترونیدازول 250 روزی سه عدد تعداد سی عدد.5- قرص نولپازا 40 صبحها یک عدد نیم ساعت قبل صبحانه 28 عدد.