ا.ع
عنوان :

خرابی دندان کودک

دندانپزشک
سلام خدمت خانم دکتر .خسته نباشید. دختر دوساله ای دارم که چهار دندان جلویی بالاییش به دلیل شیر شب خراب و ساییده شده و تقریبا چیزی از دندون هاش نمونده . چتد روزیه که به هر چیز سفتی میخوره دندان درد میگیره و اذیت میشه و گریه میکنه . به خاطر کرونا فعلا امکان بردن دکتر ندارم. مبخوام بدونم روشی برای درمان دردش هست مسکن و...و همچنین دنتول میتونم استفاده کنم ضرر نداره؟درمان میشه؟همکاری نمیکنه چطور میشه عصب کشی کرد ؟باید عکسبرداری انجام بشه حتما تا درمان را فهمید .پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون

سلام بر شما
دندان های جلویی کودک با این مقدار پوسیدگی و باسن کم و عدم همکاری امکان ترمیم و عصب کشی ندارد و بهتر است زمانی که درد شروع میشود کشیده شود
کار کودکتان خیلی زمان بر نیست
تا جایی که ممکنه در یک مطب با رعایت بهداشت بالا و اولین نوبتکه هنوز کسی در آن مکان رفت و آمد نکرده گرفته بشه و دندان کشیده شود
برای کاهش درد شربت استامینوفن یا بروفن به کودک داده شود و در صورت درد مداوم هر 6ساعت تکرار شود
ولی باز هم به علت احتمال عفونت (اگر هنوز اتفاق نیفتاده باشد) درمان کشیدن بهتر از هر کار دیگریست