آ.ص
عنوان :

اگزمای پوستی (سرشتی )

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام و تبریک سال نو
به دلیل اگزمای سرشتی زیر نظر شما بودند(مچ دست ،آرنج ، گردن ، زانو ، دور چشم و صورت ) متاسفانه بیماری تشدید شده از داروخانه هیدرو کورتیزون (هم چشمی هم جلدی ) گرفتیم و طبق دستور دکتر داروخانه دو هفته استفاده نمودیم ولی هیچ اثری نداشت لطفا راهنمایی بفرمایید نام بیمار :آیدا صادقی

سلام، اگزما مجددا عود کرده است که ممکن است در اثر مواد غذایی یا تماس بدن با عوامل محرک پوستی مانند مواد شوینده، بدلیجات، عطر و اودکلن و یا تماس با گرد وخاک یا لباسهای زبر و خشن باشد، البته استرس و نگرانی نیز میتواند سبب تشدید اگزما شود.
توصیه دارویی:
کرم اگزوکرم سیوند هر 12 ساعت یکبار و بخصوص بعد از شستشو در نواحی اگزما و سایر قسمتهای پوست جهت نرم کردن و رطوبت رسانی، این کرم باید بطور منظم استفاده شود و حتی بعد از بهبودی هم ادامه یابد
2- کرم مگاکورت هر 12 ساعت یکبار در نواحی اگزما بعد از یک یا 2 هفته بتدریج قطع شود
3- شامپو کرمی ایروکس جهت شستشوی بدن
4- صابون کرمی 25 درصد سیوند جهت شستشوی دستها
5- شربت نئوتادین شبی 3 سی سی جهت خارش
جهت دور پلک کرم ویتامین A چشمی هر 12 ساعت دور چشم

🙏