ص.ز
عنوان :

اقای دکتر حالم دوباره بد شده سینوزیت قرص سینوپرت

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام اقای دکتر من حالم بد شده دوباره شما اطلاع ندارید قرص سینوپرت کی میاد

سلام
به ما گفته اند که تا آخر فروردین به داروخانه ها خواهد رسید
لطفاً فعلاً قرص لوراتادین 10 رو هر 6 ساعت یکی و قرص ایروکاست 10 رو شبی یکی بخورید تا دارو به دستمون برسه

سلام آقای دکتر امروز رفتم ایروکاست ده رو خریدم ولی قرص داخل قوطی بود جعبه ای نداشت فرقی نداره که اقای دکتر قرص قوی؟من فقط قرصای قوی بهتر میکنن شرمنده مزاحمتون میشم نفس تنگیم ک همیشه داشتم با سینوپرت بهتر میشدم اینم خوبه؟لوراتادینم خریدم اگه سینوپرت اومد بهم اطلاع میدید بیزحمت انشاالله سلامت باشید منم بهتر شم باایروکاست
اقای دکتر تو هر قوطی 30 تای میتونم روزی دو تا بخورم ایروکاست رو که تاثیرش بیشتر باشه

سلام
ایروکاست قوطی و جعبه هیچ فرقی نداره
الان من اسم شما رو یاداشت کردم که به محض اومدن سینوپرت به شما زنگ بزنیم
لطفاً شماره موبایل تون رو برای من بفرستید
بهتره روزی 2 تا ایروکاست نخورید چون یکی با دو تا اثرش فرقی نداره ولی اگر دوتا بخورید ممکنه دل درد بگیرید

اقای دکتر من بینی ام التهاب شدید میسوزه نفس کشیدن سخت برام الرژی شدید دارم میخواستم ببینم ایرو کاست رو میخورم پروفن برای دندونم میخورم مشکلی که نیست چون دندونمم باید ترمیم شه تواین روزا میترسم برم دندونپزشکی
*****091140 شماره من

سلام
بروفن ممکنه علایم شما رو تشدید کنه
از بین مسکن ها لطفاً فقط استامینوفن بدون کدئین یا سلکوسکیب مصرف کنید
شماره تماس شما رو یادداشت می کنم و به محض رسیدن دارو خبر میدیم

چشم پس برای دندونم سلوکسیب میخورم
اقای دکتر همش میترسم این حالم خطرناک باشه الرژیه؟

سلام لطفاً نگران نباشید
علائم هشدار موارد زیر هستند که شما ندارید

1. تب و لرز شدید که بیش از 3 روز طول کشیده باشد
2. تهوع، استفراغ و بی اشتهایی شدید که بیش از 3 روز طول کشیده باشد و به ویژه با کاهش وزن قابل توجه همراه باشد
3. تنگی نفس که مانع فعالیت های رایج زندگی روزمره شود
4. سرفه های شدید و غیر قابل تحمل
5. سردرد شدید که با مصرف مسکن های رایج بهبود نیابد
6. خواب آلودگی شدید و کاهش سطح هوشیاری

خب پس این حال من چیه که اینقدر شدید آلرژی

سلام
ببینید آلرژی شما شدید است ولی خوشبختانه به نفع موارد شدیدی مثل کرونا نیست
لطفاً حال امروزتون رو برای من بنویسید

سلام آقای دکتر پشت چشمم یکم درد میکنه خارش بینی وتنفس یکم سخت البته قرص ایروکاست مصرف میکنم یکم بهترم نه زیاد پشت پلک چشمم سنگین که با سینوپرت خیلی بهتر میشدم در این روزها هم از الکل وژل استفاده میکنم بینی ام حساس شده بله متاسفانه آلرژی شدید دارم و قرصهای قوی فقط تاثیر گذار لوراتادینم میخورم گفتید ولی فکر میکنم خواب اور
من این الرژی رو همیشه داشتم التهاب بینی شدید دارم که باعث میشه نفسم تنگ شه فقط قرصهای شدید تاثیر گذار الان 3روز ایرو کاست رو مصرف میکنم ده بیست درصد بهترم
البته من کمی انحراف بینی ام دارم ممکن از انحراف بینی ام باشه چون هیچ دارویی جوابگو نیست جز 70 درصد حالم سینوپرت خوب میکنه

لطفاً اندکی صبر کنید تا سینوپرت در داروخانه ها توزیع شود

🙏
سلام اقای دکتر خسته نباشید قرص سینوپرت اطلاع ندارید اومده یانه
واقعا خسته شدیم از انتظار ممنون از وقتی که برام میذارید

سلام
به من خیلی امیدواری داده اند که تا 15 اردیبهشت برسه
اگر لطف کنید هفته آینده به من پیام دهید که اگر موجود شده بود اطلاع بدهم

سلام اقای دکتر عزیز امروز صبح شبکه 5 دیدمتون دلتنگتونم بهترین دکتر دنیا و مهمتر از همه حال مریضتون خیلی براتون مهم حس مسوولیتتون این چند ماه ببخشید خیلی مزاحم شدم ایروکاست یکم بهترم کرد ولی نفسم یکم تنگ خارش بینی و...الرژی رو دارم توکل بخدا چشم بهتون 7 اردیبهشت پیام میدم هفته بعد سلامت باشید
سلام اقای دکتر
گفتید یاداوری کنم برای سینوپرت این هفته
🙏

سلام
متاسفانه گویا تا خرداد به تاخیر افتاده است
ولی یک داروی مشابه بسیار خوب گویا هست که فردا قرار است نحوه دسترسی رو پیدا کنم

.سلام
شرمنده این دارو باعث شد مزاحم شما میشم واقعا ناراحت شدم این همه تاخیر دلیلش چیه
میشه اسم این دارو که میگید بهم بگید وکدوم داروخونه موجود ببزحمت بخرم

سلام
علت تاخیر شیوع کرونا
و عدم امکان ترخیص داروها و مواد اولیه آنها گمرک است

داروی مشابه رو خیلی جستجو کردم اون هم فعلا موجود نیست
چهارشنبه این هفته تهران جلسه ای دارم تا ببینیم چه کار میشه کرد

متاسفانه به خاله ام گفتم داروخونه های تهرانم چند تا رو پرسید نداشتن خواهش میکنم لطفا تو جلسه مطرح کنید این دارو رو ....