ش.ص
عنوان :

سلام

فوق تخصص جراحی قلب و عروق
سلام جناب دکتر وقتتون بخیر
من تقریبا 3 هفته پیش با عوارض مثل سرددد و نفس تنگی حالم بد شد و افتادم زمین
دست و پام یخ گرده بود و لبم بی حس شده بود و نفس تنگی من و بی اشتهایی از دست دادن حس بویایی و چشایی و گرفتن بینی و سردرد وچشم درد و درد در قلب و پشت و قفسه سینه داشتم این حالت هام تا 3 هفته اذیتم میکرد که 4 بار سرم زدم و رفتم اسکن ریه که ریم سالم بود
ولی بعد از اولین حملم رفتن اکوی قلب
قلبم اون قدر مشکلی نداشت
دکتر بهم یکی دو تا قرص داد قلب دردام شروع شد
الان نمیدونم واقعا مشکلم با این علائم چی بوده
ولی چیری که خیلی اذیتم میکنه احساس ضعف در سمت چپ قلبم و در دست چپم هست و کمی فقط کمی کار روزانه به شدت بدنم رو دچار ضعف میکنه
من ازمایش سی بی سی ندادم
علائم نفس تنگیم بهتره ولی 3 روز خودم هیدروکسی کلروکین مصرف کردم و قطع کردم
الان این صعف قلب و ضعف دست چپم اذیتم میکنه
ضمن این که شبا زولپیدم 5 میخوردم
الان 10 میخورم و بسیار بی اشتها هستم
ممکنه این ضعف قلب من و دستم بخاطر زولپیدم باشه
و این که بیماری من چی بوده دلیلش ؟
ممنونم

سلام پاسختون مفصله صبح یاداوری کنید

🙏
سلام
وقتتون بخیر
دیشب بهم فرمودید یاواوری کنم خدمتتون

سلام زولپیدم درتمام روز ممکنه شماراخواب الود کنه

نوارقلب واخرین ازمایش راارسال کنید درسن شمااگر اکو درحدمعمول بوده مشکل قلبی مطرح نیست....کم خونی وافسردگی واضطراب وپرکاری یاکم کاری تیرویید هم این علائم رامیدهد

نه
جناب دکتر
خواب الود نیستم
با این که زولپیدم 10 مصرف میکنم طی این دو هفته
چیزی که اذیتم میکنه نفس تنگی و سری دست چپ و قلبم هست و گاهی تیر کش قلب و دست چپ و ضعف بدنی
نوار قلب ندارم
ولی اکویی که گرفتم قبل از تمام این مواردی بود که گفتم و مشکل قلبی حس نمیکردم ولی دکتر بهم چند تا دارو دادن که واستون الان میفرستم
ازمایش خون هم اخرین بار چندین ماه پیش بود دادم که الان در خاطرم نیست
علایم تیرویید هم تا بحال نداشتم
الان اکو رو میفرستم خدمتتون
من داروها رو که مصرف کردم دو سه روز حس کردم حالم بد شد و دیگه مصرف نکردم
بیزوپرولول. ازیپام . و کوکیوتن بود که بهم دادن الان فقط کوکیوتن رو مصرف میکنم
نمیدونم دو تای دیگرو مصرف کنم یا نه
من پرولاپس دارم
البته دکترم بهم گفتن میو کاردیت خفیف هم دارم
حالا اکو رو میفرستم خدمتتون که ببینید
من تو این چند سال در قلبم وچار ضعف نمیشدم بعد از اون حمله های تنفسی و حالت از دست دادن چشایی و بویایی و اون مریضی اینجوری شدم و نفس تنگی و ضعف بدن و قلب گرفتم
اینا اشتباه اومده
ببخشید
من از ریه هام اسکن گرفتم سالم بود تقریبا دو هفته پیش
اوایل درد شدیدی در قفسه سینه و قلب و ربه هام داستم بعد از سه هفته به مرور زمان بهتر شد ولی الان ضعف قلب و دست چپ و ضعف بدن و نفس تنگی دارم
میخواستم بدونم با توجه به این که اسکن ریم سالم بوده ممکنه این موارد گرونا بوده باشه
و این که خودم به شدت حس میکنم قلبم دچار مشکل شده چون تا بحال این حالتها رو نداشتم و فکر میکنم نیاز به اکو و نوار قلب دارم
و این که مصرف زولپزدم 10 ممکنه باعث این مشکل قلبی من رو ببشتر کرده باشه
این قرصای قلب رو مصرف بکنم یا فعلا نه
اگر مطب تشریف دارید بیام برای نوار قلب و اکو خدمتتون
ممنون

ببینید شاید شمادرشروع گرفتاری اسکن کرده اید طبیعی بوده اما مهم علائم است اگر ازان روز بدتر نشده اید نیاز به کاری نیست ولی اگر بدتر شده اید یا تب دارید سی تی اسکن هم تکرارشود

فعلا که نطب ها تعطیله ونیازی به تکرار اکو نیست

ازمایش خون وسایر ازمایشهای چکاپ چه موقع انجام داده اید

من دو هفته بعد از شروع این حالتهام و زمانی که نفس تنگی داشتم رفتم اسکن ریه که سالم بود
ولی هیچ ازمایش خونی ندادم
الان وضعیتم بهتره ولی ضعف بدنی و قلبی و کمی نفس تنگی ازارم میده
جناب دکتر اگر مواردم مربوط به کرونا بود در عکس ریه ام نشون میداد؟
یا باید حتما ازمایش خون میدادم و به تنهایی کافی نبوده؟
اکویی که دادم هیچ کدوم از این علایم قلبی و درد رو نداشتم
بعد از مصرف اون داروهایی که نوشتم این حالت رو داشتم که قطع کردم داروهام رو

علائم مهمه....اگر تب وتنگ نفس واضحی ندارید نیاز به اقدامی نیست کم خونی وتیرویید چک شده

الان اون داروهایی که گفتم خدمتتون رو مصرف کنم یا فعلا نه
بعد هم شما علت ضعف قلب و ضعف دست چپ و تیر کشیدنش و گاها تنگی نفسم رو چی تشخیص میدید
و چه دارو یا راهکاری رو پیشنهاد دارید
و این که زولپیدم 10 برای قلبم خطری ایجاد میکنه
از طرفی دکتر داخلی بهم پیشنهاد مصرف سرترالین 50 از دوز کم روزها مصرف کنم
مشکلی پیش نمیاد همراه با زولپیدم شب مصرف کنم ؟

زولپیدم خطری برای قلب نداره ولی سعی کنید از شب چایی قهوه نخورید که نیاز به قرص خواب زیاد نداشته باشید

علایم اولیم نفس تنگی شدید بود و از دست دادن حس چشایی و بویایی و سردرد و چشم درد و بیحالی و درد قفسه سینه و قلب
ولی بعد از سه هفته بهتر شدم
من بخاطر نفس تنگی و این که عدم استراحت تشدیدش میکنه زولپیدم مصرف میکنم شب
و اصلا حتی در طول روز هم چایی نمیخورم و دمنوشهای گیاهی مدام مصرف میکنم
اقای دکتر الان برای ضعف قلب و دستم چی کار کنم
دکتر قلبم برام داروی بیزوپرولول و ازیپام و کوکیتن داد
احساس کردم قلب دردم رو تشدید کرد
الان مصرف کنم یا نکنم بهتره
علائم ضعف قلبم بعد از بیماریم بود یعنی یک هفته ای هست که ضعف قلب دارم و ضعف دست
مطب خصوصی از همکارانتون رو سراغ دارید باز باشه
چون ضعف قلب اذیتم میکنه و ضعف بدنی
و بیمارستانم الان شرایط مناسبی نداره

زولپیدم فقط برای خواب است نه تنگ نفس

تهران
خیلی بدنم داره ضعیف و بی انرژی میشه با ضعف قلب و دستم
اصلا قادر نیستم کاری رو انجام بدم
سریع خسته میشم و نفس کم میارم و حالم بشدت بد میشه
هیچ وقت من ضعف دست و قلب نداشتم اذیتم میکنه و زندگیم از حالت نرمال کاملا خارج شده فقط روی تختم و در حال استراحا
تهران
حالت سرفه گاها بهم دست میده و بسیار بی رمق هستم
جناب دکتر من فردا میخوام برم آزماش بدم شما برای قلبم چه ازمایشی صلاح میدونید انجام بدم
و آیا کسی از همکارانتون هستن که الان مطب خصوصی دایر باشه و اک بکنن
ممنون
🙏
از همارانتون کسی هستن که الان نوار قلب و اکو انجام بدن؟
🙏
ممنون از لطفتون