س.ب
عنوان :

فشار پایین

پزشک عمومی
سلام خانوم دکتر خسته نباشید من 23 سالمه و فشارم درحالت عادی 10 رو 6 یا 7 بوده همیشه با این که از حالت عادی پایین تره ولی مشکلی نداشتم تاحالا اما نزدیک 3 روزه که فشارم کلا رو 8 ولی نه ضعف دارم نه سرگیجه هر چیزی هم میخورم که فشارم بره بالا اتفاقی نمیوفته همون روی 8 هست
یا 8 روی 6 یا 8 روی 5 ضربان قلبم هم بین 70 تا 80 متغییره
مشکلی پیش نمیاره برام فشار به این کمی
و این که فشارم رو با فشارسنج دیجیتال گرفتم

سلام
اگه فشار خون شما همیشه پاین هست جای نگرانی نیست
درصورتیکه با علائمی مثل سرگیجه عدم تمرکز تاری دیدغش ... همراه باشه برای برسی بیشتر مراجعه کتید معمولا یکسری مشکلات باعث افت فشار میشه مثل عفونت.بارداری.کم ابی بدن مشکلات غدد درون ریز.از دست دادن خون...

پس اگه با علائم دچار افت فشارشوید برای برسی های بیشتر وضعبت بدنتون به پزشک مراحعه کنید