س.ع
عنوان :

گلوبوس

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام اقای دکتر .من اقایی 37 ساله هستم .مدتیه احساس میکنم توده ای در گلومه با مشورت دکتر قرص کلیدینیوم سی +کلردیاز پوکساید خوردم خیلی بهتر شدم ولی دوباره دچارش شدم .مخصوصا زمانی که غذاهای چرب وسرخ شده میخورم.اشتهام خیلی کم شده دهنم هم بومیده امپرازول هم چندروزه دارم میخورم ولی بهتر نشدم.بخاطر کرونا توی خونه ام ونمیتونم برم دکتر .شما چی صلاح میدونید

سلام بر شما، این علامت بعنوان گلوبوس هیستریکوس از علایم ریفلاکس معده به مری(GERD) می باشد، توصیه می کنم قرص نولپازا 40 یک عدد قبل صبحانه یک عدد قبل شام مصرف کنید، توصیه های غذایی ریفلاکس را از اینترنت یا از اینستاگرام بنده مطالعه کرده و رعایت کنید، چنانچه بی اشتهایی که ذکر کردید بارز باشد یا به درمان پاسخ ندهید نیاز به انجام اندوسکوپی نیز می باشد، در غیر اینصورت نگران نباشید، ریفلاکس بیماری بدی نمی باشد