m.m
عنوان :

حساسیت دارویی

متخصص بیماری های کودکان
سلام. آقای مقدادی. نوزاد 4 ماه و نیم دارم که شیر مادر رو میخوره. مادرش بعد از زایمان دارای خونریزی کمی بوده که دو روز پیش با مشاوره دکتر زنان همین سامانه مشورت کرده و سه قرص مفنامیک اسید و متروژن و آزیترومایسین رو تجویز کردن براشون. به دلیل نبودن قرص متروژن دو روز اول دو قرص دیگر رو مصرف کردن و روز سوم متروژن هم تهیه کردیم که بعد از مصرف بلافاصله علاعم حساسیت به این قرص در مادر دیده شد. میخواستم بدونم برای نوزادمون مشکلی نداره؟ چون فقط شیر مادر رو میخوره. اگه مشگلی هست راه حل لطفا بفرمایید.

سلام خیر خطری ندارد با قطع دارو توسط مادر عوارضی متوجه کودک نمیشود