m.ت
عنوان :

درد دست

متخصص ارتوپدی
سلام عرض شد آقای دکتر.خسته نباشید.آقای دکتر متاسفانه من چند روز پیش در منزل زمین خوردم با شتاب و بعد از اون کتف سمت راست من درد شدیدی داره من 37سال سن دارم و در دوران شیردهی هستم .کتفم یه مقدار ورم داره ولی کبود نشده .آقای دکتر چون نوزاد دارم و با این شرایط بیماری امکان مراجعه به بیمارستان ندارم.میشه راهنمایی کنید چه کاری انجام بدم دردش کمتر بشه.در ضمن این کتف من سابقه ضرب دیدگی داره.ممنونم

سلام
کمپرس گرم ویه داروی ضد التهاب مثل دیکلوفناک اگر ظرف چند روز بهتر نشد گرفتن عکس رادیولوژی ضروریه

ممنونم دیکلوفناک مثل شیاف دیکلوفناک استفاده کنم؟

یا قرص یا شیاف فرق ندارد

🙏