س.س
عنوان :

الرژی یا کرونا

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
دکتر طبق سوال قبلی لازم ب ذکره بگم بنده نزدیک 5 سال سرفه و عطسه رو دارم بخاطر الرژی ک کل سال با من هست الا ن ک سرفه های خیلی خشک دارم چ کنم ؟

ابتدا یک داروی رفع سرفه مثل شربت دیفن هیدرامین مصرف کنید. از طریق یکی از مراکز درمانی سطح اکسیژن خون خود را ارزیابی کنید اگر اکسیژن خون شما کمتر از 95 درصد باشد غیر طبیعی است و باید سی تی اسکن انجام دهید