ن.ک
عنوان :

کیست کلیه و فشارخون

فوق تخصص نفرولوژی
سلام وقت بخیر
من خانوم هستم و 45 سالمه و حدود 10 ساله طی سونوگرافی که انجام دادم متوجه شدم کیست کلیه و رحم دارم و فشارم همیشه بالا میره خواستم ببینم آیا میشه کیست کلیه رو عمل کرد؟ و کدوم عمل اورژانسی تره برام کیست کلیه یا رحمم رو عمل کنم؟

سلام
عصربخیر
اگرامکان دارد سونوگرافیتان رابفرستید

خب باید چیکار کنم

الان در مورد اینکه باید چکارکنید براتون پیام میفرستم

باشه ممنونم

مرسی دکتر الان که دارویی نداره ورزش یا رژیم خاصی هست که باعث جلوگیری از بزرگ شدن کیست هام بشه ؟و من خودم روزانه صبح ها یک عدد لوزارتان 25 و آملودپیین میخورم و شب ها هم یک عدد لوزارتان و آملودیپین میخورم و بعضی وقت ها هم با وجود خوردن این قرص ها فشارم بالا میره و پایین نمیاد معمولا بالاترین فشارم 15 بر روی 10
و آیا من میتونم تحرک داشته باشم و ورزش کنم؟

بله میتوانید ورزش بکنید
غذای کم نمک مصرف کنید
اگر فشارتان بالاتر از 14 است قرص هیدروکلرتیازید 25 میلی صبحهابعدازصبحانه یک عدد به داروهایتان اضافه فرمایید

به یک متخصص زنان مراجعه کردم در مورد کیست های رحم که در سونوگرافی قید شده و ایشون گفتن نباید ورزش کنم و اجسام سنگین بلند کنم نظر حضرت عالی در مورد کیست های رحم چه می باشد؟ آیا می تونم ورزش کنم؟

ببخشید
من درزمینه کبست رحم اطلاعاتی ندارم رشته من نیست

مرسی از اینکه وقت گذاشتین روزتون بخیر