ف.ح
عنوان :

رفلاکس پنهان

متخصص بیماری های کودکان
سلام،دکتر من مقالتونو خوندم پسرم اب دهانش زیاد میریزه ، گرفتگی بینی داره ، دست و پاهاش سرده ، شیرخوردنش کوتاه ،امتنا میکنه از خوردن شیر،هنگام خوردن هم پیشانیش عرق میکنه ولی هیچگونه استفراق نداره ،شیر خشک قبلا به عنوان کمکی میخورد ولی الان اصلا نمیگیره و ظاهرا علائم رفلاکس پنهان رو داره،چه کاری باید انجام بدم؟ دارویی واسش تجویز میکنید؟ی وقتایی هم پوشکش لکه های نارنجی هست.درضمن سه ماه وپنج روزش هست،شیرمادر هم میخوره.قد63 دور سرش41 وزنش رو دقیقا نمیدونم فکرمیکنم6کیلو باشه.

سلام بله احتمال ریفلاکس پنهان هست
در صورتی که,کودک بی قرار نباشد اقدام خاصی لازم نیست و فقط,شرایط,انتی ریفلاکس را رعایت کنید,ولی در صورت بی قراری باید انتی اسید مانند نکسیوم یا لانزومرازول را روزانه 1/3 ساشه یا کپسول برای 1 یا 2 بار بدهید ,

🙏