م.م
عنوان :

درد در انگشت شصت پا

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
با سلام و خسته نباشید
عموی بنده یک هفته ایست که دچار دردی شدید در ناحیه انگشت شصت پای چپ شده اینقد دردش زیاده که خودش معتقده فقط باید قطع شه ایشون حدودا 50 سالشه و نمیدونند که این درد ناشی از چیست و به چه پزشکی باید مراجعه کنندلطفا راهنمایی بفرمایید.
ممنونم

سلام با توجه به شرح حال و سن لطفا ازمایش اسید اوریک را انجام دهید و به متخصص طب فیزیکی یا روماتولوژی مراجعه بفرمایید