ف.م
عنوان :

شبا خوابم نمیبره

متخصص طب کار و فلوشیپ طب خواب
سلام دکتر جان خسته نباشین ..من یه مدت پیش سرما خوردم آسم والرژیم عود کردم تنگه نفس میشدم و نمیتونستم بخوابم شبا.. حالا بعد از یه ماه که دارو مصرف کردم تنگی نفسم خوب شده ..منتها شبا الان باز خوابم نمیبره .. الپرازولام و زولپیدم رو امتحان کردم زیاد اثری نداشتند .. نمیدونم چیکار کنم احساس میکنم موقع خواب نفسم به حالت غیر عادی نمیره که خوابم بگیره ..یکیم فکر اینا اومو میگیره ..لطفا کمک کنید

سلام
باید دلیل بی خوابیتون مشخص شود و پس از آن درمان دارویی. مشخصات فرم زیر رو ارسال کنید لطفا

فرزاد معروفی 2*****90990 مرد 170 63 کیلو 31 ساله ارومیه بلوار امامت بهنق 1 کوی 6 پلاک 7 *****091434
بی خوابی .. کیفیت بد خواب ..وقف تنفسی حین خواب
تقریبا یک ماه .. هر شب ساعت 1 میخوابیم
ساعت 1 چراغرو خاموش میکنیم
اگه قرص نندازم به خواب نمیرم ..اگه قرص بندازم یه ربع .. نیم ساعته به خواب میرم.. تقریبا صبح ساعت 7 بیدار میشم .. پلی سومنوگرافی انجام نداده ام ..خوابم خیلی سبک شده حتی با کوچکترین صدا بیدار میشم بخاطر اون پنبه میزارم تو گوشم..

توصیه می کنم به آقای دکتر نیافر مراجعه کنید متخصص روانپزشکی و فلوشیپ خواب در ارومیه هستند

ممنون از لطفتون