ع.آ
عنوان :

کیست مویی

متخصص جراحی عمومی
با سلام.من حدود 3 ماه پیش جراحی کیست مویی به روش باز انجام دادم.و زخم حدود 1 هفته است که بسته شد.و دیگه پانسمان نکردم.امروز برای اطمینان خواستم آن محل رو با گاز استریل و سرم تمیز کنم که بعد از کشیدن دیدم بخش کوچکی ازش باز شده.حالا شاید بر اثر کشیدن گاز یا بر اثر باز کردن دو لای باسن برای پانسمان یا اینکه قبلا باز شده بوده.حالا میخواستم ببینم مشکلی پیش اومده برای زخم؟

سلام، عکس ها رو دیدم، چون قبلا به روش باز عمل کردین و قست اخر زخم بتازه

بتازگی بسته شده، در خال حاضر در اثر کشیدگی کمی باز شده که مشکلی نیست

فقط شما زخم رو با اب یا سرم روزی یک نوبت شست و شو بدین و همیشه خشک و تمبز نگه دارین، که این زخم تا چند روژ دیگه بهبود پیدا میکنه

نیازی به استفاده از دارویی نیست و فقط همون شست و شو و خشک نگه داشتن کفایت میکنه

سوال دیگه هم داشتم.من مدتی بود همورویید خارجی داشتم و به اندازه یک بند انگشت یک زائده به طور مستقیم بیرون زده بود.بعد یک مدتی رفت ولی دوباره امروز بعد از دفع همان یک بند انگشت خارج شد.میخواستم ببینم اگر الان عملش نکنم ممکنه مثلا با دستشویی بعدی یا مثلا یک یا دوماه دیگه خیلی بزرگ بشه؟
و اینکه آیا عملش الان ضروریه؟و اینکه چه وقت ضروری میشه؟

نخیر عملش ضروری نیست، میتونین درمان دارویی کنین

چه دارو هایی رو استفاده کنم؟
بله
این زائده هنوز هم بیرون هست.ایا درمان دارویی میتونه برش گردونه؟

اگه یبوستتون رو درمان کنید بله

چه دارو هایی بگیرم؟

روزی دو تا سه نوبت توی لگن اب گرم بشینین، هربار 10 تا 15 دقیقه

شریت لاکتولوز 10 سی سی صبح و ظهر و شب

شیاف انتی همورویید روزانه یکی به مدت ده روز

سرکه سیب رو اگر به انجا بزنم تاثیر دارد؟

اینا رو ده روز استفاده کنید ایشالا که بهتر میشه

ممنونم از شما.و سوال آخرم این هست که من عکس هایی از همورویید در اینترنت دیدم که زائده ی بزرگ بودند.میخواستم ببینم که این همورویید به مرور بزرگ میشه یا امکان داره من هم یک دفعه یک زایده بزرگ بزنه بیرون؟

نخیر اگه مواردی که گفتم رو رعایت کنین بزرگتر نمبشه

🙏