h.g
عنوان :

اگزما و رژیم غذایی

متخصص بیماری های کودکان
پسری شش ماهه دارم با وزن تولد 2*****900 و الان 8300
از پنج ماهگی غذای کمکی راشروع کردم و روی صورتش یک اگزمای کوچیک داره
آیا با وجود این اگزمای کوچیک لازمه رژیمو سفت و سخت بگیرم
لبنیات نخورم و تو غذاش کره استفاده نکنم و ....؟
معمولا هم یبوست دارع ومدفوع همیشه سبزرنگ هست
هر بار برای چکاپ برذم گفتن که الرژی داره اما من ازکجا بدونم این الرژی به چه چیزی هست
ایا میتونم از سرلاک استفاده کنم
یاشیرخشک داخل فرنیش
شیررژیمی گرفتم اصلا لب نزد
شبها قبل خواب یک شیشه شبرخشک بش میدم لازمه اونم حذف کنم؟
شبها هم خیلی بدخواب هست پسرم هریک ساعت بیدار میشه و شایذم کمتر شیر میخوره
اینم میتونه مربوط ب الرژیش باشه یا باید شیرشبو حذف کنم ممنونم

احتمال آلرژی به لاکتوز شیر مادر بیشتر مطرح است
نیاز به رژیم اصی برای,کودک و مادر نیست مگر با مصرف غذای خاصی خون داخل مدفوع یا کهیر پوستی داشته باشد
با تست کلپروتکتین مدفوع و اسیدیته و قندهای احیا کننده حساسیت به قند شیر مادر و با تست رست تاخیری حساسیت به غذا را میتوانید مشخص کنید