ا.ع
عنوان :

رفلاکس پنهان کودک پنج ماهه

متخصص بیماری های کودکان
با عرض سلام خدمت اقای دکتر
دخترم پنج ماهو سه روزشه زملن تولد سه کیلو باقد49بود زمان واکسن چهارماهگی وزنش6350و قدش62بود. فقط شیرخشک مصرف میکنه.
از یک ماهو نیمگی شیر تو بیداری نخوردو بعد سه بار سونو معلوم شد ریفلاکس شدید داره.
ازپایان چهارماه من کمکی رو اغاز کردم و ازاون به بعد خیلی کم تمایل به شیر داره و توخوابم دیگه نمیتونم بهش بده و درواقع شیرش خیلی کم شد.
درحال حاضر اقای دکتر مدتی شبا خیلی بیقراره و خوابش بهم ریخته که قبلا اینطور نبود. موتیلیوم و اس امپزازول مصرف میکنه. یه مدتم نکسیوم مصرف کرد اما شرایط خوابش درست نشد. چی باید بدم؟؟؟؟
زیرسرشم زاویه دارمیکنم اصلا موثرنیس.
درضمن دخترمن تو طول روز گریه و بیقراری نداره زیاد فقط مشگلم بدخوابیشه ک واقعا ازارمون میده ممنون از کمکتون

سلام
دمای اطاق زیر 24 درجه
تشک سفت بدون بالشت و وسایل خواب دارای پر و پشم و کرک و کاموا نباشد
حمام شبانه
قطع شیر در طول شب
درصورت ت اون بی قراری با رعایت شرایط فوق قرص بکلوفن 10 میلی 1/8 قرص ابتدا شب ها و در صورت لزوم تا 1/4 قرص افزایش دهید