س.ب
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقی دکتر خسته نباشین دخترم 26 این ماه چهار ماهش پر میشه به خاطر رفلاکس که در سونو گرافی گفتن گریدش خفیف هست قرص امپرازول می خوره یک چهارم صبح یک چهارم شب شیر هم پپتی جونیور می خوره الان یه مدت هست که هم اب دهانش به شدت می ریزه و دستشو خیلی می خوره و خودشو خم می کنه به جلو و رفلاکسش فکر می کنم بیشتر شده چون بیشتر میاد تو دهنش و باعث میشه سرفه کنه و خس خس سینش هم یکم بیشتر شده روزی یک بار هم لعاب برنج بهش می دم می خواستم بپرسم نیاز هست داروی دیگه هم بدم یا خیر؟ بادگلو هم بعد شیر خیلی دیر می زنه و شب ها که خواب هست من بیست دقیقه بعد هر وعده نگهش می دارم اما نمی زنه

سلام
لعاب برنج در کودکان ریفلاکسی ممنوع است و ریفلاکس را تشدید میکند
بعد از,واکسن 4 ماهگی غذا را طبق دستورات داخل سایت,و ولناا شروع کنید
از شربت موتیلیوم در صورت ادامه یافتن استفراغ ها روزی دوبار 1/5 سی سی میتوانید استفاده کنید