ف.ج
عنوان :

سر درد

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
سلام وقت بخیر من چند روزه توی قسمت راست سرم احساس نبض و جریان خون میکنم انگار حرکت خون توی سرم رو حس میکنم
الان هم حس میکنم یه نقطه ی دردناک اون قسمت سرمه که درد توی اون قسمت متمرکزه
میشه راهنمایی بفرمایین دلیلش چیه ؟ و چیکار باید بکنم؟ ممنون میشم.
خانم هستم سی سالمه متاهل
کمخونی و تالاسمی مینور دارم
چربی خون کبدچرب
رفلاکس معده
کم کاری تیروئید

سلام . در سردردی که جدیدا ایجاد شده ویا جدیدا شدت یافته، اقدام اول انجام سی تی اسکن از سر هستش.
باید اطمینان پیدا کنیم ، مشکلات مغزی وجود نداره، بعد درمان دارویی شروع می شه