م.ج
عنوان :

خون افتادن چشم

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
سلام عرض ادب . اقای دکتر مادر من چشمش لکه ی خونی میوفته یکی دو هفته ی پیش چشمش خون افتاد و خود به خود رفت الان باز دوباره خون افتاده چشمش !
فشارش هم چند وقته میگیریم همش بالاست . خواهرم میگه فشارش روی 14 و 15 هست
عکس های چشم هاش رو براتون میفرستم پایین لطفا مشاهده کنید.
و اینکه ایشون 50 سالشونه / قد 160 / وزن 80 کیلو
بیماری خاصی ندارن و داروی خاصی هم مصرف نمیکنند

مشکل چیه اقای دکتر ؟
این عکسها برای دیشب هست اقای دکتر . امروز صبح همین سمت چشمش که خون افتاده کاملا خونی شده !!!

سلام سطح چشم تعداد زیادی عروق زیر لایه شفاف چشم( ملتحمه) وجود دارد. گاهی به طور خود بخود یا در اثر مالش، زور زدن، فعالیت سنگین، فشار خون بالا رگی دچار پارگی میشود که باعث ایجاد قرمزی شبیه لکه خون میشود. این خونریزی بسیار خوش خیم است، عارضه ای ندارد، درمان نیاز ندارد و در عرض 10-14 روز جذب میشود. تکرار این حالت می تواند به علت فشار خون کنترل نشده باشد. توصیه به کنترل فشار خون میشود

ممنون. اقای دکتر برای فشار خونش چه کار باید بکنیم ؟
چه توصیه هایی دارید شما

حتما توصیه میکنم با همکاران متخصص قلب و عروق مشاوره کنید
از نظر چشمی نگران نباشید، مشکلی نیست