ه.خ
عنوان :

رفلاکس

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام، به جای رانیتیدین چی میتونیم استفاده کنیم؟چون مثل اینکه رانیتیدین قراره جمع بشه واینکه دارویی که پبشنهاد میکنید چه عوارضی ممکنه بده؟

سلام عزیزم، از همین دسته دارویی، فاموتیدین قابل استفاده است و مشکل رانتیدین رو نداره (ماده NDMA که میتواند سرطان زا باشد). عوارضش مثل رانیتیدین هست مثلا عوارض گوارشی (اسهال یا یبوست)، سردرد، احساس خستگی. ولی اینجوری نیست که الزاما این عوارض برای همه پیش بیاد. توصیه میکنم تا جای ممکن از درمان دارویی استفاده نکنید و موارد زیر رو رعایت کنید:
1. غذاهای خیلی چرب یا خیلی تند کمتر بخورید.
2. بلافاصله بعد از صرف غذا دراز نکشید و اجازه بدید یک ربع تا بیست دقیقه بگذره.
3. اگر مصرف سیگار دارید، کم کردنش تاثیر خیلی خوبی داره.
4. نوشیدنی های حاوی کافئین مثل قهوه، چای و نوشابه انرژی زا به حداقل برسونید.
5. سعی کنید به جای 3 وعده غذایی، 5 وعده غذایی با مقدار کمتر داشته باشید و یکباره حجم زیادی از غذا میل نکنید.
6. کاهش استرس هم به کاهش رفلاکس کمک میکنه.

سلامت باشید

🙏