م.س
عنوان :

شوره سر

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و خسته نباشید
مردی چهل ساله هستم که از بعد بلوغ و دوره دبیرستان درگیر شوره سر بودم و هستم.جایی نبوده که مراجعه نکرده باشم و با توجه به قرمز شدن و ... بهم گفتن درماتیت سبوره است.محلولها و شامپو کتوکونازول و سلنیوم سو لفاید هم مصرف کردم و واسه توی گوشم که یه معضل پیچیده هم اونه پماد ساختنی بهم دادن که همشون یه تایم محدودی مثلا زیر یک ماه اثر میکرد و بازم روز از نو و دوباره .....
بهم گفتن شغلت که کارمند هستید و نور خورشید کم دریافت میکنید و استرس و .... تشدیدش میکنه.ضمنا بهم گفتن خودش بعد یه سنی رفع خواهد شد.خلاصه اینکه پوست سرم و دور لب و بینیم قرمز میشه و تو گوشمم رو هم اینقده واسه کندنش با ناخن مشغول میشم که زخمش میکنم
لطفا راهنمایی بفرمایید

سلام روز بخیر
غیر از سر و صورت جای دیگه ای مشکل نداره مثلاً سر زانو یا آرنج

خیر
خوبه
کمی استرس و اضطراب دارم
کارمند بانک هستم و بخش دریافت و پرداخت
ضمنا دانشجو
کلا آدم تو داری هستم و فکر و خیالم زیاده

شامپو سیکلوزینک اویدرم و شامپو آنتی پسو دراگ بگیرید و یکی در میون درحمام بزنید به سر و صورت و گوش و همه جا هایی که درگیر هستند
قرص کرو کوما دینه که عصاره زردچوبه هست روزی دوتا بخورید
کپسول فلوکونازول 150 هفته ای یکی بخورید
شب ها به سر لوسیون مگاکورت و به داخل گوش کرم مگاکورت رو بزنید

ببخشید دارو یا شامپوب خاصی رو تجویز نمیکنید؟؟؟
با سپاس از بزرگواری و محبتتون
خیلی ممنونم